PUTIN O BAJDENOVOJ NEPRISTOJNOJ IZJAVI: Bio sam u pravu

Милица Шкорић
Milica Škorić

22. 02. 2024. u 17:47 >> 18:00

RUSKI predsednik Vladimir Putin reagovao je danas na izjavu američkog kolege Džozefa Bajdena koji ga je nazvao "ludim k******m sinom", rekavši da je to adekvatna reakcija šefa Bele kuće.

ПУТИН О БАЈДЕНОВОЈ НЕПРИСТОЈНОЈ ИЗЈАВИ: Био сам у праву

Foto: EPA

- Rekao sam da ćemo sarađivati sa bilo kojim predsednikom, ali verujem da je za nas, za Rusiju, Bajden poželjniji. I, sudeći po ovome što je rekao, potpuno sam u pravu, jer je ovo adekvatna reakcija na ono što je rečeno sa moje strane - rekao je Putin novinarima, prenosi TASS.

Američki predsednik Džozef Bajden nazvao je ranije danas ruskog predsednika Vladimira Putina "ludim kučkinim sinom", navodeći da zbog njega i drugih uvek mora da se brine o mogućem nuklearnom sukobu, iako su, kako je naveo, klimatske promene egzistencijalna pretnja za čovečanstvo.

Putin je dodao da Bajden ne bi mogao da mu kaže: "Volođa, bravo, hvala, pomogao si mi puno."

- Mi shvatamo šta se tamo događa sa unutrašnjepolitičkog aspekta i takva reakcija je apsolutno adekvatna. Znači, bio sam u pravu - rekao je Putin.

Bajden je i ranije u javnosti koristio uvredljivi izraz "k****n sin", pa je tako u januaru 2022. godine nazvao izveštača Foks njuza iz Bele kuće.

BONUS VIDEO: INTERVJU PUTIN-KARLSON - "Svako je dobio šta je želeo"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!