TRAMP PORUČIO AMERIKANCIMA: SAD neće preživeti ako Bajden ponovo postane predsednik

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

04. 02. 2024. u 17:43

KANDIDAT za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Donald Tramp izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države neće preživeti ukoliko Džo Bajden ponovo postane predsednik te zemlje.

ТРАМП ПОРУЧИО АМЕРИКАНЦИМА: САД неће преживети ако Бајден поново постане председник

FOTO: Tanjug/AP

-Po mom mišljenju, najgora stvar koja može da se dogodi jeste da Bajden ponovo postane predsednika. Iskreno, iz mnogo razloga, naša zemlja to ne bi preživela, rekao je Tramp u intervjuu za Foks njuz.

Dodao je da je Bajden "nesposoban i najgori predsednik u istoriji Sjedinjenih Država".

-To svi znaju, istakao je Tramp.

Komentarišući to što je Bajden nedavno dobio podršku sindikata radnika u autoindustriji UAW, Tramp je poručio da, kako je rekao, više neće biti radnika u autoindustriji u Sjedinjenim Državama, već će "sve to otići u Kinu i druge zemlje".

On je istakao da bi, ako ponovo postane predsednik, uveo carine na robu koja se uvozi iz Kine, dodavši da bi one mogle da iznose i više od 60 procenata.

-Moramo to da uradimo, rekao je Tramp.

Bivši predsednik SAD upozorio je i na razvoj veštačke inteligencije, rekavši da je to "zastrašujuće".

-Pre neki dan sam video kako su napravili lažan snimak na kom govorim o nekom proizvodu. Ne možete ni da primetite razliku. Mora nešto da se učini u vezi sa tim, i to brzo, poručio je Tramp.

On je naveo da bi tehnologija veštačke inteligencije mogla da bude zloupotrebljena na razne načine, uključujući ratove, dodavši da je napredak u razvoju te tehnologije "ogroman problem".

(Tanjug)

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!