TRI OSOBE PRONAĐENE MRTVE U PORODIČNOJ KUĆI: Krvavi pir u Nemačkoj, ubio oca, majku i polubrata (3) pa sam sebi presudio

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 01. 2024. u 20:38

TRI osobe pronađene su mrtve u porodičnoj kući u Montabauru u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija. Kako je potvrđeno u policiji Nemačke, reč je o ubistvu za koje je osumnjičen član porodice.

ТРИ ОСОБЕ ПРОНАЂЕНЕ МРТВЕ У ПОРОДИЧНОЈ КУЋИ: Крвави пир у Немачкој, убио оца, мајку и полубрата (3) па сам себи пресудио

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Troje ljudi koji su pronađeni mrtvi u Montabauru u četvrtak su otac (68), maćeha (39) i polubrat (3) ubice. Ovo su saopštili policija i državno tužilaštvo.

- Prema dosadašnjim informacijama, pozadina krivičnog dela mogla bi da bude porodična svađa. Počinilac i oštećeni živeli su u istoj kući - kaže državni tužilac.

Navodni počinilac Mihael D. (37) u četvrtak ujutro je kratko nazvao svoju partnerku i priznao joj da je ubio tri člana svoje porodice, prenose nemački mediji. Žena je tada obavestila policiju, piše Feniks magazin.

Nakon što je policija stigla u Montabaur, napadač se prvo zabarikadirao na mestu zločina.

- Policija je tada ogradila čitavu stambenu oblast kako bi isključila bilo kakvu opasnost po život ili telo trećih lica - rekli su istražitelji.

Nakon višečasovnih pregovora sa policijom, osumnjičeni je oko podneva pucao sebi u glavu i sa teškim povredama prevezen u bolnicu, saopštila je policija. Lekari su tokom popodneva konstatovali moždanu smrt 37-godišnjaku, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: EMOTIVAN SUSRET NAKON ZAROBLjENIŠTVA: Izraelsku decu koju je oslobodio Hamas dočekao njihov pas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!