"NATO OSTAJE NA OPREZU": Oglasio se prvi čovek Alijanse o napetoj situaciji u Poljskoj

Srna

29. 12. 2023. u 16:53

NATO prati situaciju u Poljskoj, nakon što je ruska raketa, prema navodima poljskih zvaničnika, verovatno ušla u vazdušni prostor ove zemlje, koja je članice Alijanse, saopštio je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.

НАТО ОСТАЈЕ НА ОПРЕЗУ: Огласио се први човек Алијансе о напетој ситуацији у Пољској

FOTO: Tanjug/AP

- Razgovarao sam sa /poljskim/ predsednikom Anžejem Dudom o raketnom incidentu u Poljskoj. NATO je solidaran sa svojim uvaženim saveznikom, prati situaciju i ostaćemo u kontaktu dok se utvrđuju činjenice. NATO ostaje na oprezu - objavio je Stoltenber na mreži "Iks".

Poljski Generalštab objavio je ranije da je ruski projektil narušio vazdušni prostor ove zemlje, ali nije objavio dokaze za tu tvrdnju.

BONUS VIDEO: JEMENSKI HUTI U RATNOJ AKCIJI: Gađali dva izraelska broda u Crvenom moru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024