I DALJE TVRDE DA NISU ONI GAĐALI BOLNICU U GAZI: Izrael izneo snimak kao dokaz (VIDEO)

Novosti Onlajn

18. 10. 2023. u 20:53

IZRAELSKA TV stanica objavila je novi snimak, za koji se tvrdi da je dokaz da je bolnicu pogodila raketa ispaljena iz Gaze.

И ДАЉЕ ТВРДЕ ДА НИСУ ОНИ ГАЂАЛИ БОЛНИЦУ У ГАЗИ: Израел изнео снимак као доказ (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/dailymail

Na snimku je navodno prikazan trenutak u kojem se vidi kako se ispaljuje više projektila nedaleko od bolnice u Gazi nekoliko sekundi pre nego što je projektil pogodio zgradu bolnice, prenose mediji.

Novi snimak objavljen je dan nakon što je izraelska vojska objavila snimak i analizu koja, kako tvrde, predstavlja dokaz da Izrael nije odgovoran za tragediju u bolnici Al Ahli.

Na snimku, koji je izgleda sniman uživo, a koji je objavio izraelski Channel 12 News, vidi se kako se više raketa lansira u trenucima pre nego što eksplozija potresa bolnicu.

Stanica tvrdi da je snimak sa vremenskom oznakom "dokaz" da je raketa ispaljena u Palestini, a da je prilikom leta došlo do problema, te se raketa srušila.

"Ovo je dokaz tvrdnji Izraela da su to zapravo rakete iz pojasa Gaze ispaljene u pravcu bolnice Al-Ahli u gradu Gazi“, rekao je voditelj Jonit Levi.

Podsetimo, Izrael je demantovao da je ispalio raketu koja je pogodila bolnicu u Pojasu Gaze i optužili su Islamski džihad da stoje iza napada, što je tata militantna grupa odlučno negirala.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU