PROMENIĆEMO LICE BLISKOG ISTOKA, PREVRNUĆEMO SVAKI KAMEN: Najžešća izjava Netanjahua, najavio težak period i napad na Gazu

Novosti onlajn

09. 10. 2023. u 16:17

IZRAELSKI premijer Benjamin Netanjahu razgovarao je sa liderima južnih regiona zemlje i rekao im da će vojni odgovor Hamasu u Pojasu Gaze "promeniti lice Bliskog istoka".

ПРОМЕНИЋЕМО ЛИЦЕ БЛИСКОГ ИСТОКА, ПРЕВРНУЋЕМО СВАКИ КАМЕН: Најжешћа изјава Нетањахуа, најавио тежак период и напад на Газу

Foto: Jutjub/gvlacom/BBC Newsnight

- Država Izrael će prevrnuti svaki kamen da bi vam svima pomogla. Molim vas da ostanete čvrsti jer ćemo promeniti Bliski istok - rekao je Netanjahu, njegove reči je objavila njegova kancelarija.

Izraelski premijer je napomenuo da je Izrael u jeku vojne kampanje i dodao da su pred zemljom teški dani.

Izrael je u subotu ujutro pogođen raketnim napadom bez presedana iz Pojasa Gaze. Pres služba izraelske vojske saopštila je da je lansirano više od 3 hiljade raketa. Pored toga, borci Hamasa su, nakon masovnih raketnih napada, prodrli u granična područja na jugu Izraela.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je, u obraćanju naciji, rekao da je zemlja u ratnom stanju i rekao da je naredio mobilizaciju.

(RIA Novosti)

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao