POGOĐEN ŠTAB FLOTE: Ukrajinci udarili na ruski simbol Krima

D.B.M.

23. 09. 2023. u 16:30

RUKOVODILAC pres centra ukrajinskih oružanih snaga južnog sektora Natalija Gumenjuk izjavila je juče da je ukrajinski napad na štab ruske Crnomorske flote 22. septembra u Sevastopolju veoma moćan rezultat i da Ukrajina "tamo ima mnogo takvih ciljeva".

ПОГОЂЕН ШТАБ ФЛОТЕ: Украјинци ударили на руски симбол Крима

Foto: Profimedia/Ilustracija/Google maps

Ukrajinske Snage za specijalne operacije (SOF) tvrde da je rezultat jučerašnjeg napada na štab ruske Crnomorske flote u Sevastopolju desetine mrtvih i ranjenih, uključujući i više rukovodstvo flote.

Ministarstvo odbrane Rusije potvrdilo je da je u ukrajinskom napadu u petak oštećen štab njene Crnomorske flote u Sevastopolju. Rečeno je da je napad izveden sa više projektila, ali da je protivvazdušna odbrana presrela većinu njih. Oštećena je istorijski vredna zgrada u kojoj se nalazi štab mornarice, ali je dato nekoliko drugih detalja. Jedan vojnik se i dalje vodi kao nestao, navodi se u prvobitnoj izjavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!