PUTIN NA VAŽNOM SASTANKU: Prvi čovek Rusije sa članovima Saveta bezbednosti RF o bitnim temama

Novosti online

14. 09. 2023. u 11:14

PREDSEDNIK Ruske Federacije Vladimir Putin razgovara danas sa članovima Saveta bezbednosti RF o obezbeđivanju interesa Rusije u odnosu sa državama sa kojima tradicionalno nema bliske odnose.

ПУТИН НА ВАЖНОМ САСТАНКУ: Први човек Русије са члановима Савета безбедности РФ о битним темама

Foto: Tanjug/AP photo

Naime, Rusija planira da obezbedi svoj interes u odnosu sa zemljama koje se nalaze daleko od državne granice, mada, kako je rekao, termin koji je upotrebio - "daleko inostranstvo" - podrazumeva i države koje su blizu ruskih granica kao što su Finska, Norveška, Poljska i baltičke zemlje Letonija, Litvanija, Estonija.

Pored toga, razgovara se i o razvoju odnosa sa najbližim susedima, kako je rekao Putin u uvodnom delu sastanka koji je bio dostupan za medije.

Sastanku prisustvuju premijer Mihail Mišustin, predsedavajuća Saveta Federacije Valentina Matvijenko, predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev, sekretar Saveta bezbednosti Nikolaj Patrušev, direktor FSB Aleksandar Bortnjikov, direktor obaveštajne službe Spoljne službe Sergej Nariškin i specijalni predstavnik predsednika za pitanja životne sredine, ekologije i transporta Sergej Ivanov.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: SUSRET O KOME SE PRIČA: Putin pokazuje Kim Džong Unu nove objekte na kosmodromu "Vostočni"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)