HAMAS PRETI IZRAELU: Spremni smo za rat punih razmera

Tanjug

25. 08. 2023. u 19:42

PALESTINSKI pokret Hamas, koji ima vlast u Pojasu Gaze, spreman je za rat punih razmera sa Izraelom, saopštio je zvaničnik Saleh al-Aruri za libanski televizijski kanal Al- Majaden.

ХАМАС ПРЕТИ ИЗРАЕЛУ: Спремни смо за рат пуних размера

Foto: AP Photo/Adel Hana

-Otpor je pripremljen za rat u punom obimu. Izrael će doživeti poraz bez presedana, rekao je al-Aruri.

Prema njegovim rečima, pokret se „sprema za rat punih razmera i o tome se razgovara iza zatvorenih vrata“, prenosi agencija RIA Novosti.

Ranije je visoki komandant Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Jehuda Foks izjavio da se Izrael dugo nije suočavao sa talasima terorizma poput sadašnjeg.

Početkom avgusta, vojno-pravosudni komitet pokreta Hamas u Pojasu Gaze osudio je sedam osoba na smrt pod optužbom za saradnju sa Izraelom, navodi ruska agencija.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima