"TRESLA NAS JE KAO DA SMO KESA KOKICA, KAO DA JE ZEMLJOTRES...." Ajkula napala ribarski brod (VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2023. u 13:54

- AJKULA je tresla čitav brod kao da je kesica kokica za nju, kao da je zemljotres - svedočio je Džoš Jorgensen o napadu ajkule koji se dogodio na Floridi, a koji je snimio svojim dronom. Kako se na samom snimku može videti, ajkula je više puta udarala u mali ribarski brod, naginjući ga u jednu stranu silinom svojih udaraca.

ТРЕСЛА НАС ЈЕ КАО ДА СМО КЕСА КОКИЦА, КАО ДА ЈЕ ЗЕМЉОТРЕС.... Ајкула напала рибарски брод (ВИДЕО)

Foto: Printksrin/Instagram/blacktiph

Prema detaljima koji se mogu videti na samom snimku, napad se dogodio kada je ribarski brod pokušao da ulovi dve velike kobije, poznate i kao crni losos. Ipak, čini se da su imale previše jako obezbeđenje u vidu bik ajkule.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BlacktipH (@blacktiph)

- Upravljao sam dronom kada sam primetio dve velike kobije kako plivaju sa ajkulom. Kobija je jedna od najukusnijih riba u okeanu. Zato sam pozvao svog drugara Karla i on je požurio da pokuša da ih uhvati - rekao je Džoš u opisu svog snimka.

Ajkula je pokušala da nasrne na brod više od osam puta, navodi snimatelj, a nakon svega mogu se videti i oštećenja koja je tom prilikom plovilo pretrpelo. Na sreću, niko nije povređen, pa se sve završilo srećno.

(Blic)

BONUS VIDEO: DOLINA SMRTI: Turistička atrakcija zbog rekordno visokih temperatura

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)