NEMA DOGOVORA? O čemu su razgovarali Putin i Lukašenko

Tanjug

25. 07. 2023. u 13:17

NA sastanku ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog beloruskog kolege Aleksandra Lukašenka nije bilo konkretnih dogovora, jer je održan u cilju sinhronizacije pristupa i razmene mišljenja, saopštio je Kremlj.

НЕМА ДОГОВОРА? О чему су разговарали Путин и Лукашенко

Foto: Tanjug/AP

- Sastanak Putina i Lukašenka je sa ciljem upoređivanja pristupa i razmene stavova - rekao je novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi TASS.

Na pitanje da li su postignuti neki sporazumi u komunikaciji dvojice lidera, Peskov je rekao: „Ne, nije bio cilj da se postigne bilo kakav dogovor“.

On je dodao da su listu glavnih tema dnevnog reda izneli sami šefovi država, kada su se prekjuče sastali prvi put u Sankt Peterburgu.

U Strelni kod Sankt Peterburga u nedelju i ponedeljak su održani dvodnevni razgovori između ruskog predsednika Vladimira Putina i njegovog beloruskog kolege Aleksandra Lukašenka.

BONUS VIDEO: PUTIN NA BOŽIĆNjOJ LITURGIJI - Predsednik Rusije u Hramu Hrista Spasitelja u Moskvi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!