TRAMP SKEPTIČAN PO PITANJU ISTRAGE: Ne verujem da Tajna služba ne zna čija je kesica kokaina u Beloj kući

Tanjug

17. 07. 2023. u 09:39

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da veruje da Tajna služba zna ko je vlasnik kesice kokaina pronađene u Beloj kući ovog meseca.

ТРАМП СКЕПТИЧАН ПО ПИТАЊУ ИСТРАГЕ: Не верујем да Тајна служба не зна чија је кесица кокаина у Белој кући

Foto: EPA

Tramp je izrazio sumnju u to da zvaničnici nisu mogli da utvrde ko je vlasnik nedozvoljene supstance koja je pronađena u predvorju zapadnog krila Bele kuće, preneo je "Foks njuz".

- Znate koliko kamera ima ispred sobe za vanredne situacije - zapitao je Tramp i dodao: "Upoznao sam Tajnu službu jako dobro i imam samo reči hvale za njih, to su neverovatni ljudi. I verujem da znaju sve, da su zaista pametni i dobri u onome što rade".

Kesica sa kokainom je pronađena ranije ovog meseca, a prošle nedelje je objavljeno da Tajna služba nije uspela da identifikuje vlasnika.

- Ne verujem da je moguće da kesica kokaina bude ostavljena na određenom mestu, kod sobe za vanredne situacije. Ne pričam o susednim blokovima udaljenim od Bele kuće, nego o sobi gde odlučujete o ratu, o nuklearnoj situaciji - istakao je Tramp.

Tajna služba je u četvrtak izdala saopštenje da je njihova istraga "trajala i pre otkrića supstance i da je nekoliko stotina pojedinaca moglo da priđe oblasti gde je pronađen kokain", kao i da nisu pronađeni nikakvi otisci na kesici.

BONUS VIDEO: STIGLO POJAČANjE ZA RUSKU MORNARICU: Najbolji sistem protivvazdušne odbrane kratkog dometa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)