KO JE IVAN KOJI JE UREZAO IMENA NA KOLOSEUM: NJegovi koreni iz Bugarske - živi u Engleskoj (VIDEO)

Novosti online

30. 06. 2023. u 10:11

PRE nekoliko dana pojavila se vest da je nepoznati muškarac skrnavio Koloseum u Rimu kada je na ovu 2.000 godina staru građevinu urezao svoje i ime svoje devojke.

КО ЈЕ ИВАН КОЈИ ЈЕ УРЕЗАО ИМЕНА НА КОЛОСЕУМ: Његови корени из Бугарске - живи у Енглеској (ВИДЕО)

Printscreen

Italijani, a i brojni turisti širom sveta bili su besni zbog ovakvog ponašanja turiste.

- Krajnje je sramotno i znak velikog nedostatka kulture da turista nagrđuje jedno od najpoznatijih mesta na svetu i deo istorijskog nasleđa - rekao je ministar kulture Đenaro Sangilijano, koji je dodao da će krivac biti pronađen i kažnjen.

Kao što je i obećao, krivac je pronađen. Zove se Ivan Dimitrov i poreklom je sa Balkana. Njegovi koreni su iz Bugarska, ali on živi u Velikoj Britaniji gde radi kao fitnes instruktor i predstavlja se kao Ivan Hokins.

Njega je, dok je urezivao "Ivan i Hejli 23" u zid Koloseuma, snimio drugi turista Rajan Luk.

- Utvrdili su da je u pitanju par, muškarac i žena, koji žive u Engleskoj. Treba napomenuti da je postupak u fazi pripremne istrage, pa se osumnjičeni mora smatrati nevinim do izricanja pravosnažne presude - navodi se u zvaničnom saopštenju karabinijera, koji su otkrili ko su glavni akteri sa snimka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)