POTOCI VODE NA PERIFERIJI, GROM POGODIO AJFELOVU KULU: Veliko nevreme u Francuskoj, vetar duvao 123 kilometra na sat (FOTO/VIDEO)

POSLE dugih meseci suše, Francusku je poslednjih dana zahvatio veliki talas kiša, poplava i nevremena.

ПОТОЦИ ВОДЕ НА ПЕРИФЕРИЈИ, ГРОМ ПОГОДИО АЈФЕЛОВУ КУЛУ: Велико невреме у Француској, ветар дувао 123 километра на сат (ФОТО/ВИДЕО)

Goran Čvorović

Jedan od najspektakularnijih snimaka je udar groma koji je u nedelju uveče pogodio Ajfelovu kulu, u trenutku dok se nad Gradom svetlosti stuštila velika oluja.

Francuska meteorološka služba je celu teritoriju pariskog regiona i danas stavila u stanje velikog opreza.

U nedelju uveče, vetar je duvao i do 123 kilometara na sat, koliko je zabeleženo upravo na vrhu Ajfelove kule.

Na pariskim avenijama srušena su i neka stabla, čak i na Jelisejskim poljima, dok su ulicama tekli potoci vode, što je naročito bilo vidljivo na periferiji.

Prekinuti su sportski događaji, a ljudi su bežeći tražili skrovišta. Oštećeni su automobili, bio je otežan i železnički i avionski saobraćaj, a oprez i dalje traje, sve do kraja ove sedmice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima