UŽAS U LONDONU: Pronađena tela dečaka (3) i devojčice (11) i još dve odrasle osobe - policija češlja teren

Novosti onlajn

17. 06. 2023. u 11:25

ČETIRI osobe pronađene su mrtve u stanu u zapadnom Londonu, uključujući trogodišnjeg dečaka i 11-godišnju devojčicu.

УЖАС У ЛОНДОНУ: Пронађена тела дечака (3) и девојчице (11)  и још две одрасле особе - полиција чешља терен

Foto: Profimedia

Metropolitenska policija pozvana je u petak oko 15 časova zbog izveštaja o zabrinutosti za članove porodice. Policajci su nasilno ušli u kuću, a nedugo potom pronašli su tela četiri osobe.

Policija je saopštila da veruje da zna identitet četiri osobe - muškarca i žene od 30 godina, 11-godišnje devojčica i trogodišnjeg dečaka. Smatra se da su svi u srodstvu.

Međutim, istraga je u toku kako četiri osobe zvanično bile identifikovane i kako bi bili obavešteni najbliži rođaci. i obavestile njihove najbliže rođake.

- Istraga je u veoma ranoj fazi i na osnovu početnih ispitivanja ne tražimo nikoga ko je povezan sa incidentom. Jasni su mi šok i uznemirenost koju će ovaj užasni incident izazvati u zajednici u Haunslovu i šire. Mogu da uverim lokalno stanovništvo da specijalisti rade na utvrđivanju šta se tačno dogodilo i daću dodatne informacije čim budem mogao. Takođe sam svestan da će ovaj incident biti posebno uznemirujući za decu i molim ljude da budu odgovorni kada objavljuju na društvenim mrežama, uključujući to da ne navode imena ili spekulišu o imenima onih koji su umrli - rekao je glavni policijski nadzornik Šon Vilson, komandant lokalne policije u zapadnom Londonu.

Dodao je da će u toj oblasti tokom vikenda da budu raspoređeni dodatni policajci i pozvao sve koji imaju neke informacije ili su zabrinuti da razgovaraju sa policijom.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: 

ZAJEDNIČKE PATROLE - Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)