PRINC HARI I MEGAN MARKL UMALO POGINULI: U dramatičnoj poteri došlo do višestrukih sudara

Novosti online

17. 05. 2023. u 16:54

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan bili su umešani u "skoro katastrofalnoj" jurnjavi automobila u kojoj su učestvovali paparaco fotografi, saopštio je danas portparol princa.

ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЛ УМАЛО ПОГИНУЛИ: У драматичној потери дошло до вишеструких судара

Foto: EPA

 "Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije", navodi se u saopštenju, prenosi Rojters.

Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju Harija, Megan i njenu majku Doriju Ragland u taksiju. Dodaje se da se incident dogodio nakon što su Hari i Megan prisustvovali jučerašnjoj ceremoniji dodele nagrada u Njujorku.

Princ Hari već duže vreme govori o svom besu zbog uticaja medija na smrt njegove majke princeze Dajane koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bežala od paparaca u Parizu, navodi britanska agencija.

Ono što je zanimljivo, je da je potpuno isti scenario bio i kod pogibije princeze Dajane, 1997. godine, kada je bežala od paparaca, zajedno sa svojim izabranikom Dodijem Al-Fajedom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave