VELIKA POTERA ZA MASOVNIM UBICOM: Raspisana nagrada od 80.000$ onome ko pomogne u hapšenju

Tanjug

01. 05. 2023. u 00:06

OKO 200 pripadnika bezbednosnih snaga SAD tražilo je danas muškarca optuženog za ubistvo pet komšija u gradu Klivlend u američkoj saveznoj državi Teksas, a nudi se nagrada od 80.000 dolara za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja.

ВЕЛИКА ПОТЕРА ЗА МАСОВНИМ УБИЦОМ: Расписана награда од 80.000$ ономе ко помогне у хапшењу

Foto Tanjug/AP

Za ubistvo pet osoba, među kojima je i osmogodišnji dečak, optužen je Fransisko Oropesa (38), preneo je Rojters.

Oropesa se sumnjiči da je u petak uveče ubio komšije koje su ga prethodno zamolile da prekine da puca iz puške AR-15 jer su pucnji budili bebu.

-Zasad, nemamo nikakav trag o njemu, rekao je specijalni agent FBI iz Hjustona Džejms Smit.

Foto Tanjug/AP

Šerif Greg Kepers iz okruga San Hakinto rekao je da više od 200 snaga bezbednosti idu od kuće do kuće i traže osumnjičenog, usput pitajući građane da li imaju neku informaciju o Oropesi.

Američki zvaničnici nude 80.000 dolara nagrade za informaciju koja bi dovela do hapšenja osumnjičenog.

Kepers je rekao da su dve žrtve, za koje se pretpostavlja da su iz Hondurasa, pronađene kako leže preko dvoje dece u pokušaju da ih zaštite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!