RUSI IMAJU SVOG FAVORITA ZA PREDSEDNIKA AMERIKE: "Pobeda može pripasti samo čoveku sa autoritetom - a to je Ilon Mask"

Novosti onlajn

25. 04. 2023. u 10:42

POBEDU na američkim izborima može izvojevati čovek sa velikim autoritetom, kao što je, na primer, biznismen i vlasnik društvene mreže Tviter Ilon Mask, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

РУСИ ИМАЈУ СВОГ ФАВОРИТА ЗА ПРЕДСЕДНИКА АМЕРИКЕ: Победа може припасти само човеку са ауторитетом - а то је Илон Маск

Foto: AP/Printscreen/Jutjub/TED

- Sada se mnogo govori o Ilonu Masku kao o novom licu Sjedinjenih Država. Na izborima za predsednika SAD pobedu može izvojevati čovek koji ima daleko veći autoritet nego bivši predsednik Donald Tramp i posebno aktuelni Džozef Bajden. Legendarni Ilon Mask - rekao je Medvedev obraćajući se na maratonu znanju.

Ruski zvaničnik je dodao da sudeći po pretendentima na funkciju predsednika Amerike, situacija se razvija u pravcu tragikomedije.

- Sudeći po kandidaturama onih koji pretenduju na mesto predsednika Amerike situacija se razvija po principu tragikomedije i postoji rizik da postane farsa. Potpuna farsa. Svedoci smo konačnog raspadanja američke političke elite, kada vlast u toj državi prelazi u ruke tzv. duboke države, a na čelu države su ili harizmatični ali nemoćni diletanti ili bespomoćni starci - rekao je on.

To, kako je rekao, nije smešno, nego užasno.

Za Rusiju nije važno ko je predsednik SAD, ali agonija sa političkim klasama u SAD može da bude okidač koji bi zaustavio razvoj čitavog čovečanstva, izjavio je Medvedev.

- Za nas u ovom momentu nije toliko važno ko je u Beloj kući. To je problem Amerikanaca, njihovih saveznika. Ali pri agoniji političkih klasa u SAD to može da bude okidač koji bi mogao da ugrozi stabilan razvoj čitave ljudske civilizacije - rekao je Medvedev.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: HILjADE FRANCUZA NA ULICAMA I TRGOVIMA - Protesti u Parizu protiv reforme penzionog sistema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!