EKSPLOZIJA U RUSIJI NA GRANICI SA UKRAJINOM: Dve osobe povređene, mesto nesreće pretresaju specijalisti (FOTO)

Tanjug

21. 04. 2023. u 07:46

DVE osobe su povređene u eksploziji koja je kasno sinoć potresla grad Belgorod na jugozapadu Rusije, saopštio je guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov.

ЕКСПЛОЗИЈА У РУСИЈИ НА ГРАНИЦИ СА УКРАЈИНОМ: Две особе повређене, место несреће претресају специјалисти (ФОТО)

Foto: Jutjub printskrin/BBC News - Russkaя služba

- Prema preliminarnim informacijama, dve osobe su povređene. Jedna žena, koja je zadobila povredu glave, hospitalizovana je u Gradskoj bolnici broj 2 u umereno teškom stanju. Druga žena je zadobila ogrebotine na koži i odbila je hospitalizaciju nakon ukazane neophodne lekarske pomoći - napisao je Gladkov na Telegramu, prenosi TASS.

On je dodao da su usled eksplozije oštećena četiri stana u jednoj stambenoj zgradi, a stanovnicima je ponuđen privremeni smeštaj u hotelu.

- Zgradu će pregledati specijalisti. Ako dođe do oštećenja potpornog zida, izmestićemo ceo deo zgrade - napisao je guverner Belgorodske oblasti i naveo da su oštećena i četiri automobila.

Kako se navodi, osnovan je krizni centar za prikupljanje svih informacija o incidentu, a na licu mesta su istražitelji i spasilački timovi ruskog ministarstva za vanredne situacije.

Ruske vlasti sinoć su izvestile o eksploziji koja je potresla Belgorod koji se nalazi na granici sa Ukrajinom, a uzrok eksplozije još uvek nije objavljen.

BONUS VIDEO: LUKSUZNI AUTOMOBIL IZ KINE - Pogledajte snimke sa Salona automobila u Šangaju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024