TENZIJE U KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ Hari i Megan Markl neće prisustvovati krunisanju Čarlsa Trećeg?

Srna

07. 04. 2023. u 10:37

BRITANSKI princ Hari i njegova supruga Megan Markl neće prisustvovati krunisanju Čarlsa Trećeg sledećeg meseca zbog toga što njihova deca nisu pozvana i što je odbijen zahtev para da njihovom sinu Arčiju tog dana na balkonu palate pevaju pesmu "Srećan rođendan", piše "Skaj njuz".

ТЕНЗИЈЕ У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ: Принц Хари и Меган Маркл неће присуствовати крунисању Чарлса Трећег?

Foto: Profimedia/Ilustracija

Ceremonija krunisanja Čarlsa Trećeg i njegove supruge Kamile održaće se 6. maja u Vestminsterskoj opatiji. Mediji su prošlog meseca pisali o tome da Arči i njegova sestra Lilibet nisu pozvani.

Stručnjak i biograf porodice Anđela Levin izjavila je za "Skaj njuz" da su Hari i Megan zahtevali da tokom krunisanja stoje na balkonu sa kraljevskom porodicom i pevaju "Srećan rođendan" Arčiju, čiji se rođendan podudara sa datumom krunisanja, ali da nijedan od tih zahteva nije odobren, te par neće prisustvovati događaju.

Princ Hari i američka glumica Megan Markl venčali su se 2018. godine. Oni su dve godine kasnije otišli iz Velike Britanije, usled kontroverzi u koje su bili uključeni britanski mediji i navodnog sukoba unutar kraljevske porodice, piše RIA.

Par je u martu 2021. godine dao senzacionalan intervju američkoj voditeljki Opri Vinfri u kojem su optužili svoje kraljevske srodnike za ravnodušnost, nedostatak podrške i rasizam.

Hari je u januaru objavio svoje memoare pod nazivom "Suvišan", u kojima otkriva veoma privatne podatke o svom životu i odnosu sa srodnicima.

BONUS VIDEO: UMESTO LOKOMOTIVE: Pogledajte kako snagator iz Austrije vuče kompletnu železničku kompoziciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!