"DEGENERICI KOJI SU FINANSIRALI UBICE OSTAJU BEZ KAZNE": Medvedev besan kao nikada do sada, progovorio o ubistvu Tatarskog

Novosti online

04. 04. 2023. u 15:21

TUPAVI izvršioci terorističkih napada neće izbeći pravednu kaznu, ali je loše što oni koji su finansirali ubice ostaju nekažnjeni, napisao je Dmitrij Medvedev, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije, na svom Telegram kanalu.

ДЕГЕНЕРИЦИ КОЈИ СУ ФИНАНСИРАЛИ УБИЦЕ ОСТАЈУ БЕЗ КАЗНЕ: Медведев бесан као никада до сада, проговорио о убиству Татарског

Foto: Tviter/@JBabunski0/@cvele_dejan/Jutjub/Terminus19/Profimedia

U eksploziji koja se dogodila u nedelju u kafiću na Univerzitetskom nasipu u Sankt Peterburgu ubijen je poznati ratni dopisnik Vladlen Tatarski (pravo ime Maksim Fomin).

Dan kasnije je privedena osumnjičena - Darija Trepova iz Peterburga.

- Tupoglavi izvršioci terorističkih napada danas kukaju: "Iskoristili su me". To je verovatno istina. Polumoronski potrošni materijal koji je koristila naša nesistemska opozicija imao je sreće da je opstao. Ali ovo ih, naravno, neće spasiti od pravedne kazne. Još gore, do sada bez odmazde ostaju oni glavni degenerici koji su hranili i finansirali unajmljene ubice, koji su diktirali njihove planove - rekao je Medvedev.

On je precizirao da je reč o "takozvanoj nepomirljivoj opoziciji", koja se "već nekoliko godina uz aktivnu podršku Zapada bori protiv sopstvene zemlje".

Prema tvrdnjama Nacionalnog antiterorističkog komiteta, ubistvo Tatarskog isplanirale su ukrajinske specijalne službe.

BONUS VIDEO: SNIMAK EKSPLOZIJE - Trenutak kad kafić u Sankt Petersburgu odleće u vazduh

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave