DETALJI IZNAD JEZERA HJURON: Oboreni NLO ima oblik osmougla (FOTO)

Novosti onlajn

12. 02. 2023. u 22:55

SAD su oborile još jedan neidentifikovani leteći objekat, ovog puta iznad jezera Hjuron blizu kanadske granice, što je četvrti takav incident ovog meseca.

ДЕТАЉИ ИЗНАД ЈЕЗЕРА ХЈУРОН: Оборени НЛО има облик осмоугла (ФОТО)

Foto Tviter@sandboxxnews

- Srušili su ga piloti vazduhoplovstva i Nacionalne garde u nedelju - rekla je kongresmenka iz Mičigena, Elisa Slotkin i dodala da je svi koji su izvršili ovu misiju uradili odličan posao.

Vašington je u visokoj pripravnosti otkako je njegova vojska 4. februara uništila sumnjivi kineski špijunski balon.

Podsetimo, prethodnih dana uočena su i oborena dva neidentifikovana leteća objekta. Jedan je uočen iznad Aljaske, drugi iznad Kanade.

Bela kuća je saopštila da su se Bajden i Trudo saglasni da nastave blisku koordinaciju kako bi "odbranili naš vazdušni prostor".

Američke vlasti juče su privremno zatvorile vazdušni prostor iznad Montane za civilni saobraćaj, a NORAD je poslao sinoć borbene avione u izviđanje, ali oni "nisu identifikovali nijedan leteći objekat koji bi se podudarao sa pokazateljima radara.

Sedam dana ranije, 4. februara, američki borbeni avion F-22 oborio je, kako je američka vlada nazvala, kineski špijunski balon kod obale Južne Karoline, nakon njegovog jednonedeljnog putovanja preko SAD i delova Kanade.

Saopšteno kako je oboren NLO

Borbeni avion F-16 je oborio objekat, prema rečima pomoćnika Kongresa, koji je rekao da je objekat u obliku osmougla i da se nalazio na visini od 20.000 stopa, što predstavlja opasnost za komercijalne avione.

To je bio četvrti objekat oboren iznad Severne Amerike otkako je 4. februara uništen kineski špijunski balon.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: VEŽBE U RATNIM USLOVIMA - Posade ruskih tenkova T-80BVM vežbaju gađanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove