TVIT holandskog geologa, koji predviđa da će jak zemljotres pogoditi Tursku i Siriju tri dana pre katastrofe, postao je viralan na društvenim mrežama.

Komentari (8)

Adrenalinko

09.02.2023. 11:41

Baš je lepo usmerio pažnju sa sofisticiranih oružja poput Harpa, a gle čuda i ta svetlost što se javila pre samog potresa se desila i u Meksiku, takođe pre potresa. I gle čuda, obe zemlje su počele da okreću leđa Amerikancima. Kakva slučajnost...

Sanja

09.02.2023. 11:59

Zemljotres ne možeš predvideti. Ovo je izuzetak koji potvrđuje pravilo. Ono što je obrnuto proporcionalno teži beskonačnosti i dijagonalnom preseku obrtnog čistog Spina.

sr

09.02.2023. 12:25

Jos jedan sarlatan, imao srece ovoga puta. Kazu da on redovno daje svoja predvidjanja samo sto se nisu nikada pre ostvarila. I corava koka zrno nadje? U svakom slucaju treba ostaviti strucnjacima da zakljuce koliko je bila “sreca” a koliko znanje.

Pametnije bi bilo

09.02.2023. 12:36

Da vi i svi drugi pišete o žrtvama i povedete akciju prikupljanja pomoći . Ovaj mudrac otkrio rupu na saksiji ! Postoje seizmološke karte i dostupne su svima . Nije pitanje da li će biti zemljotresa ili ne , nego da li je gradnja u skladu s tim . Istražujte i šta je sve nadgrađeno i porušeno u zgradama u Srbiji i šta se može desiti .

neupuceni meterolog

09.02.2023. 12:49

Klasicno zamagljivanje... Od Decembra 2022.god Sunce , eruptira ogromne kolicine solarne energije , i sada je bilo u maksimumu na zemlji , te je bilo dovoljano , odredjeno manje dejstvo HARPa iznad neke treitorije , u stratosferu ,tkz "zagrejavanje" iliti jonizacija, koje izaiva , razne efekte , zemljotrese , uragane , kise , suse , itd itd , u zavisnosti od frekfentne modulacije harpa...ciji brodovi nose harp !??

Munjo

09.02.2023. 13:07

Osim ogromne energije sa Sunca ima li veze s tim zemljotresom i sa planetarnom geometrijom i zelena kometa koja jos iz kamenog doba nije bila vidjena a videla se tada?