DRAMA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ Endru proteran iz Bakingemske palate?

Novosti online

24. 12. 2022. u 16:28

BRITANSKI kralj Čarls proterao je princa Endrua iz Bakingemske palate nakon skandala sa pedofilom finansijerom Džefrijem Epstajnom i više mu neće biti dozvoljeno da ima kancelariju u palati ili da tu adresu koristi za korespondenciju, piše "Dejli mejl".

ДРАМА У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ: Принц Ендру протеран из Бакингемске палате?

Foto: EPA

Pozivajući se na izvore list navodi da je kralj poručio bratu da je sada prepušten sebi čime su prekinute veze sa njegovim starim načinom života kao radnim članom kraljevske kuće.

- Svako prisustvo u palati je zvanično završeno. Kralj je jasno stavio do znanja. On više nije radni član porodice i sada je prepušten sebi - navodi izvor.

Princ Endru pridružiće se sutra kralju i drugim članovima kraljevske porodice na božićnom ručku u Sandrigemu, ali neće biti sa njima tokom porodične šetnje do crkve.

Princ Endru je u više navrata rekao da nije nikad bio blizak sa Epstajnom koji se ubio u zatvoru u avgustu 2019. godine dok je čekao suđenje po optužbi za s*ks trafiking i zloupotrebu dece.

Njegova bivša devojka Žislejn Maksvel, koja trenutno služi 20-godišnju zatvorsku kaznu na Floridi, proglašena je krivom prošle godine po istim optužbama.

(Srna)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili