O ČEMU SU RAZGOVARALI ŠOJGU I KRENJIN? Ruski ministar odbrane posetio Minsk sa Putinom

Tanjug

19. 12. 2022. u 20:13

MINISTRI odbrane Rusije i Belorusije Sergej Šojgu i Viktor Hrenjin razgovarali su danas u Minsku o vojno-tehničkoj saradnji i jačanju odbrambenih kapaciteta dve zemlje, izjavio je šef Odeljenja za međunarodnu vojnu saradnju beloruskog ministarstva odbrane, Valerij Revenko.

О ЧЕМУ СУ РАЗГОВАРАЛИ ШОЈГУ И КРЕЊИН? Руски министар одбране посетио Минск са Путином

Foto: Tanjug/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Šojgu je doputovao danas u Minsk da bi učestvovao u razgovorima ruskog i beloruskog predsednika Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka čija je glavna tema bila saradnja dve zemlje u oblasti odbrane i ekonomije.

Sagovornici su zaključili da su zahvaljujući zajedničkim koracima Rusija i Belorusija uspele da prevaziđu moguće negativne posledice zapadnih sankcija.

Ruski ministar odbrane posetio je pre dve sedmice Minsk i tada je potpisao protokol o izmenama i dopunama međudržavnog sporazuma o zajedničkim merama za obezbeđenje regionalne bezbednosti u oblasti odbrane.

Šojgu je tada razgovarao i sa predsednikom Lukašenkom, podseća TAS S.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!