EKSPLODIRAO AKVARIJUM VISOK 16 METARA U BERLINU: Milion litara vode i 1.500 različitih riba završilo na ulici (VIDEO)

Novosti onlajn

16. 12. 2022. u 09:18

OGROMAN akvarijum visok 16 metara, u kome se nalazilo 1.500 različitih vrsta riba, eksplodirao je u jednom berlinskom hotelu, posle čega se milion litara vode, sa ribama koje su bile u njemu, slivalo niz ulicu.

ЕКСПЛОДИРАО АКВАРИЈУМ ВИСОК 16 МЕТАРА У БЕРЛИНУ: Милион литара воде и 1.500 различитих риба завршило на улици (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Tviter

Pomenuti incident dogodio se oko 6 sati ujutro u holu hotela Radison blu, kada je iznenada eksplodirao akvarijum, a milion litara vode i 1.500 riba završilo u podrumu hotela, a onda i na ulici.

Kako je saopštila berlinska policija, dve osobe su povređene od stakla posle eksplozije akavarijuma.

Ovaj akvarijum sa 16 metara visine, 11,5 m prečnika, bio je najveći samostojeći akvarijum na svetu. Za 19 evra posetioci su mogli da prođu liftom kroz akavarijum od milion litara i da se dive populaciji od 1.500 riba, od kojih je 100 bilo različitih vrsta.

Kako javljaju nemački mediji, uzrok eksplozije akvarijuma je zamor materijala. Inače, ovaj akvarijum u hotelu je otvoren letos posle 2,5 godine renoviranja, a troškovi obnove koštali su 2,6 miliona evra. Na akvarijumu su obnovljeni silikonski držači i bazen je temeljno očišćen.

- Rano ujutro oko 6 sati čuo sam ogromnu eksploziju, grmljavinu. Nisam razumeo šta se desilo, video sam da je akvarijum razoren. Sve je bilo poplavljeno vodom.

Berlinska vatrogasna brigada saopštila je da su svi gosti morali da napuste hotel.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu