GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da će šefovi diplomatija članica Alijanse na sastanku u Bukureštu 29-30. novembra razgovarati o „izazovima“ sa kineske strane.

UspavaniDžo

25.11.2022. 16:30

Da, stvarno šta ti kinezi hoće. Pa samo mi, mislim amerikanci moraju da budu svuda i da povećavaju svoje, odnosno naše prisustvo jer smo mi, u stvari oni anerikaci. Dakle, sve treba da bude naše, odnosno naših bogatih gospodara koji treba da budu još bogatiji jer je to demokratski. Dakle, da ponovim sve ćemo vas pobiti i bićemo još bogatiji. Jedite skakavce menjajte polove, jer ste sve gluplji a mi ćemo raditi na tome da vas bude manje. Živeo NATO, koji štiti naše bogate gospodare smrt nama njihovim robovima . Vas šef NAto, ako ste me razumeli.

Ljubica

25.11.2022. 19:36

U čemu je problem , pa i SAD to rade. Opet selektivne dozvole, ali obuzdati Kinu ekonomski, a da sami ne potonete, je potpuno neizvodivo.

buki

27.11.2022. 01:43

Pa šta ako povećava prisustvo? Nikome nije uvela sankcije, nikoga nije bombardovala, ne bavi se reketerinjam i ucenama, nijedno dete nije ubila niti od njega napravila siroče, nikome ne preti niti otima delove zemlje, poštuje međunarodno pravo i sve legalno izabrane vlade.... Da li SAD i Nato mogu da se pohvale bilo čime od navedenog i da li preko 900 Nato vojnih baza u svetu brinu planetu ili možda proizvode medenjake?