"UPRAVO SAM RAZGOVARAO SA TRAMPOM": Ričard Grenel o pitanju koje zanima ceo svet - Stigao odgovor

Novosti online

20. 11. 2022. u 20:36

AMERIČKI diplomata Ričard Grenel oglasio se na Tviteru nakon što je milijarder i direktor Tvitera Ilon Mask vratio nalog bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu.

УПРАВО САМ РАЗГОВАРАО СА ТРАМПОМ: Ричард Гренел о питању које занима цео свет - Стигао одговор

FOTO: AP

Upravo sam razgovarao sa Donaldom Trampom o Tviteru i "Trut Soušal". Tramp je marketinški genije (zbog kog je svet bio bezbedan, a ekonomija snažna) - napisao je Grenel na Tviteru, i "tagovao" Ilona Maska.

"Trut Soušal" je društvena mreža koju je u oktobru 2021. godine pustila u rad firma koju je osnovao Donald Tramp.

Podsećamo, Ilon Mask je nakon ankete u kojoj su korisnici Tvitera presudili da Trampu treba da bude vraćen nalog to i uradio, uz reči "Glas naroda je glas Boga".

Ipak, Tramp "ne vidi nijedan razlog" da se vrati na Tviter, i istakao je, tokom sastanka rukovodstva Republikanske jevrejske koalicije, da ta kompanija ima mnogo problema, ističući da će "možda uspeti, a možda i neće".

Međutim, Tramp je rekao da mu se dopada što je Mask kupio kompaniju. "On ima karakter i ja volim ljude koji imaju karakter. Ali on je i pametan."

On tvrdi da njegova nova platforma, "Trut soušal", radi "fenomenalno dobro", i ranije je obećao da će ostati na sajtu, gde ima skoro 5 miliona pratilaca, iako je to daleko manje od 86 miliona koliko je imao na Tviteru.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna