UKRAJINCIMA ponestaju rakete za PVO sisteme i preti im opasnost da neće moći da se brane od napada iz vazduha.

Komentari (7)

Vaske

26.10.2022. 09:11

Ukrajinskom rukovodstvu gori pod nogama od kada su odlučili da ratuju protiv rusa tj. ne poštuju dogovore koje su postigli. Sad samo dogoreva tlo koje nestane pod nogama, zemlja u kamenom dobu, narod se razbežali, rusi uzeli malo a mogu i više.

Svensrb

26.10.2022. 09:20

Sada se vidi da je to ekonomski rat a nije politički. Taj rat mora prestati jer nema kraja. Tu se zna ko može da pobedi. Ali rat nevalja i on je najgora opcija. Njega netreba pomagati jer narod strada. Kapitalom se može u miru raditi!!!

gog

26.10.2022. 10:24

Kako je ruzno, neodgovorno i tragicno vidjeti ove nlade momke kao posade topova, tenkova, itd kako ruse, ubijaju, ranjavaju iste kao sto su i oni sami. Majke placu , zemlja se pretvara u pustos, kuce se ruse. Zasto? Da nebi bili samostalni i neutralni. Kome se prodaju za nista? Cirkusant upravlja drzavom, koja vise i ne postoji. postoje njegovi tutori i gazde cija je deviza,: do poslednjeg Ukrainca, ne kosta nista.

Alibaba

26.10.2022. 13:52

Rusija mora prekinuti sve komunikacije Kijeva sa svetom pa da nedolaze kojikakv iskorojevici te otvoriti front na zapadu niz Poljsku granicu te ih odsjeci sto je vise moguce.