AMBASADOR Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov pozvao je Sjedinjene Američke Države da „ne mašu nuklearnom batinom“, jer pobede u nuklearnom sukobu neće biti.

Pedja

20.10.2022. 15:51

Zasto ih uopste molite za dialog, ima i drugih nacina da se dodje do dialoga, pokazite im da nisu mocni kao sto misle, pa ce podviti rep i sesti za pregovaracki stol. Dokle god misle u svojim glavama da su jedini hegemoni na planetei, tako ce se i ponasati. Treba da zaigra mecka i na njihovim vratima, jer u ovoj situaciji ginu rusi i ukri, a oni i podli englezi trljaju ruke i cekaju da neko za njih odradi posao. Znaci izazvati krizu tamo gde je u opasnosti njihov narod pa ce se onda odluciti da pregovaraju. Treba igrati njihovu igru da bi se doslo do kompromisa, jeste prljavo ali sa njima se drugacije i ne moze.

vladimir

20.10.2022. 16:23

Uobraženost i bahatost Amerike je odavno poznata a to "slepilo" je po pravilu u suprotnosti sa realnošću! Istina je da nema u A ratu "pobednika" ali Vaša diplomatska pristojnost g. Antonov ne dozvoljava da im poručite da ste ipak u "prednosti" /hipersonične rakete/ što njihov /nažalost/ KAUBOJSKI mentalitet teško prihvata!