U TOKU je 239. dan specijalne vojne operacije koju Rusija izvodi u Ukrajini.

Komentari (21)

Prolazniki

20.10.2022. 08:03

I śta? Sada će sankcije i protiv Irana. I śta. Da li je ovaj svet stvarno toliko zavisi od Amerike i zapada ?????? Ili smo to samo umislili , zavisnost kao i svaka druga. I bez njih se može i te kako. Samo se treba odlučiti na taj korak.

Mama

20.10.2022. 19:24

@db - Konacno priznase. Sad bar i neverne Tome znaju da su samo Srbi i Rusi ginuli u borbi protiv nacista.I to treba reci i na sednici SB i UN da cuju i oni koji nemaju internet torturu.

Mikiboy

20.10.2022. 13:28

Amerika je pocela Treci svetski rat bas kao sto je pocela i Drugi huskajuci jedne na druge u rat I cekajuci da uleti u finale i pobere kajmak.Predugo su ratovali preko tudjih grobova.E pa nece moci ove noci.

Asterix

20.10.2022. 14:01

Ukoliko Rusija bude mogla da nastavi svakodnevno da unistava vazne objekte to ce usporiti mobilnost i spremnost Ukrajinske vijske u narednih 6 mjeseci Najvaznije je unistiti sve komuniokacijske objekte ,mostove i pruge te ,transformatore .Zapadno licemerje je izvan svakih granica i nebi trosio rreci na to.Treba im zaustaviti isporuku nafte i gasa ako je to ikako moguce pa ce da se smrznu i kad se narod digne stvari ce da krenu u drugom pravcu.Boli evropljane neka stvar za Ukrainom ,njima trebaju stare cijene ili ce zavrsiti na ulici .

Walter Pravicek

20.10.2022. 19:27

Asad-čovek je pozivao Rusko vojsku u pomoč,oni idu,te uvežbaju rušenje.Eto sada Asad"zna"što Rusi hoče i spremaju još i još.jer nije još cilj postignut,naročito još treba pohapsiti sve naciste.u Ukrajini,A u svojoj državi sve u razsulu.

Walter Pravicek

20.10.2022. 19:37

Gramzivosti Nemca nema kraja:Oni imaju do 95% pune rezervoare za gas,a hoče još od Francuza preko istočno-severne pokrajine Moselle Sve tamo na istoku se zove Grande Est-veliki Istok-)ona jest vis-a -vis sa Sarlandom.U blizini Luxemburga .I Macron je obečao,da če Francuska slati gas u Nemačku.Kako možejo biti tako gramzivi,kada se zna,da neke države iz EU ne,maju od kuda po cijevima dopremati gas.

Walter Pravicek

20.10.2022. 19:46

Tko nezna mora se upitati:GDE u Europi ima više nacista nego u Ukrajini.NI U JEDNOJ DRŽAVI,PA ČAK NI U BIVŠOJ ISTOČNOJ NEMAČKI(DDR zvanoj).Izboran Ukrajinski buket!Među drugim svetskim ratom,pa malo tišine,jer je Ukrajina bila dio Sovjetskog Saveza,pa prije 30 godina ide svojim putem,te ODMAH izpod svih kamena,grana izpuzali naziji.U politici,vojski.Sada treba ove iztrebiti,zgaziti,oterati u Južno Ameriku,jer i naziji iz Nemačke 1945 su sa blagoslovom katoličke cerkve bežali u Argentinu,te imali čitave kolonije.Dakle cerkva spremi pasoše,novac i prevoz za EMINENTNE LJUDE IZ UKRAJINE.Ološ,koji bi sa blagoslovom Ursule von der Layen i ostalih iz vrhuške EU u Briselu NA VELIKA VRATA u EU.DA ZAGADI NAS SVE!!!Pa se neka mi sa njima bodemo?

BB

20.10.2022. 22:14

Anglosaksonski medjunogovici,mogu da placu,posebno ova gamad sa ostrva koju treba zapaliti za dobro ostatka svijeta,jer svo zlo za osvajanjem dolazi odstle

vladimir

20.10.2022. 23:23

E to se zove "milosrdni andjeo" - ne ubijaš ljude nego im isključiš struju! Za sad DEO grada, a sutra CEO, a SUTRA ako treba i celoj tzv. državi! Dosvidanjija!

Walter Pravicek

22.10.2022. 14:57

Znate što PROPAGANDA sve ne uradi?Ukrajina napreduje,punom snagom u Hersonskoj oblasti.A samo Austrijanska tv na svom portalu DODAJE:VIJEST NIJE POTVRĐENA,NITI IZ KIJEVA.Da puknem od smijeha.I ono:Rusi postavili eksploziv u brani,da se riješe kada biježe iz oblasti Herson.I da unište sa rušenjem te brane nekoliko krajeva južno od te brane,da sve voda uništi.Opet nepotvrđeno.I Zelenko opet hoče pare od EU te iz Amerike.Ovi u Briselu če davati MESEČNI IZNOS OD MILIJARDU I POL EURA ZA UKRAJINU.A MI PUNOM PAROM PLATIMO ENERGENTE PO VOLJI I NAREDBI IZ AMERIKE,DA SE LJUDIMA POKAŽE TKO JE GAZDA.Bezkičmenjaki,i bez mozga.Osobito Ursula.Šolc,Makron,onaj Mišel te drugi stariji ljudi,kojima se poznaje,da žive dobro.Oskudica se več vidi u ostrvu zvanom United Kingdom,to su:Engleska,Wales,Škotska te severni mali dio ostrva Irska. Tu se oskudica poznaje,jer uvek pune ili nikakve nema plate,nema što,da se jede redovito,da o njihovom pudingu ne pričamo.Ostaje njima nacionalna hrana:riba i čips u novinskoj hartiji.Tako se prodaje na ulici u onim malim kučicama gde oko smrdi na izgorelo vrelo ulje.A mi u EU bi još svinjetinu,govedinu,neki i ovčetinu,kupus,repo,kobasice te ono našu nacionalno hrano bilo iz koje države,jer mi nismo Englezi ni Ameri.

Walter Pravicek

22.10.2022. 15:05

E sada i Romunke imajo"pune"krevete,jer su došli Ameri,da srede stvari kako hoče demokrata Biden.Čorava posla.Iz aviona če se vidjeti Crnce na terenu.Nadam se,da neče u OROFTIANA,jer tamo žive mješoviti parovi-Ukrajinac tata,a Romunka mama ili obrnuto,pa se oni neče za Amere brinuti,ni davati obavijesti.