PORAZNI REZULTAT POLITIKE LIZ TRAS: Vladu u Londonu ne podržava 77 odsto Britanaca

Tanjug

18. 10. 2022. u 20:44

NAJNOVIJE istraživanje javnog mnenja u Velikoj Britaniji pokazuje da osam od 10 ispitanika ne podržava vladu u jeku ekonomske krize koju su produbili pokušaji premijerke Liz Tras da radikalno promeni poresku politiku, javlja Rojters

ПОРАЗНИ РЕЗУЛТАТ ПОЛИТИКЕ ЛИЗ ТРАС: Владу у Лондону не подржава 77 одсто Британаца

Foto: AP Photo/Alastair Grant, Pool

Istraživanje Jugova, sprovedeno u ponedeljak, pokazalo je da 77 odsto Britanaca ne podržava konzervativnu vladu, što je najveći procenat za 11 godina ispitivanja javnog mnenja koje sprovodi Jugov, navodi Rojters.

Anketa je pokazala i da 87 odsto ispitanih Britanaca smatra da vlada loše vodi ekonomiju.

Takođe, anketa je pokazala da je opala podrška Konzervativnoj partiji proteklih sedmica nakon što je usled previranja na tržištu morala da interveniše i Banka Engleske.

U anketi Jugova ispitano je 1.772 Britanaca 17. oktobra.

BONUS VIDEO: BOND, DžEJMS BOND - Pre 60 godina snimljen prvi film o "agentu 007"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ČUJU SE EKSPLOZIJE I SIRENE ZA VAZDUŠNI NAPAD: Iranski informativni kanal objavio snimak navodnog izraelskog udara (VIDEO)