AVION SE SRUŠIO NA STAMBENI BLOK: Zgrada u plamenu - velika nesreća u Rusiji (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru/bnonews.com

17. 10. 2022. u 18:10 >> 18:21

MINISTARSTVO odbrane Rusije saopštilo je da se tokom trenažnog leta u oblasti Jejska, u Južnom vojnom okrugu srušio lovac-bombarder Su-34.

АВИОН СЕ СРУШИО НА СТАМБЕНИ БЛОК: Зграда у пламену - велика несрећа у Русији (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Printscreen Telegram


Uzrok pada je požar koj je izbio na poletanju.

Piloti su se bezbedno katapultirali.

Incident se dogodio u ponedeljak rano uveče kada se avion, borbeni avion Su-34, srušio na stambeni blok u Jejsku, gradu na obali Azovskog mora, preko puta Ukrajine.

Avion je pao u dvorište solitera.Požar koji izbio zahvatio je najmanje 2.000 kvadratnih metara zgrade od 1. do 5. sprata, saopštilo je ministarstvo za vanredne situacije

Pri udaru je bila vidljiva velika vatrena lopta koja je izazvala požare u zgradi od 9 spratova. Lokalni zvaničnik je rekao da je požar zahvatio više spratova i uništio nepoznat broj stanova.

- Hitna pomoć i vatrogasci dolaze iz celog grada, helikopteri su u okolini -  rekao je jedan stanovnik državnoj novinskoj agenciji TASS. Detalji o mogućim žrtvama nisu poznati.

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je da su piloti aviona prijavili požar u motoru prilikom poletanja na trenažni let, zbog čega se srušio u Jejsku. Oba pilota su uspela da se katapultiraju iz aviona nekoliko trenutaka pre udara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024