"ZAUVEK JE GOTOVA, HVALA SATANI ŠTO JU JE KONAČNO UZEO": Argentinski novinar otvorio šampanjac kada su javili da je Elizabeta umrla (VIDEO)

Novosti online

09. 09. 2022. u 14:24

VEST o smrti kraljice Elizabete Druge nisu svi širom sveta primili sa istim nivoom šoka i tuge koji su doživeli mnogi u Britaniji. U Argentini, TV voditelj Santjago Kuneo otvorio je flašu šampanjca uživo u emisiji dok je najavljivao smrt britanskog monarha.

ЗАУВЕК ЈЕ ГОТОВА, ХВАЛА САТАНИ ШТО ЈУ ЈЕ КОНАЧНО УЗЕО: Аргентински новинар отворио шампањац када су јавили да је Елизабета умрла (ВИДЕО)

Printscreen/EPA/ilustracija

Na snimku iz emisije uživo, argentinski novinar se pojavljuje okružen belim i plavim balonima — u boji argentinske zastave, otvara flašu šampanjca i jede sendviče dok se na ekranu iza njega smenjuju skandalozne poruke.

Kraljičina smrt je objavljena u četvrtak uveče, uz izjavu iz Bakingemske palate koja je glasila: "Kraljica je umrla mirno u Balmoralu danas po podne".

Kontroverzna najava argentinskog novinara brzo je postala viralna u Argentini, a hešteg #Cuneoalmediodia počeo je da se pojavljuje na Tviteru. Mnogi na Tviteru šalili su se da je Kuneo "najhladniji Argentinac“ i da ima spreman šampanjac u frižideru za takvu objavu.

"Ko bi rekao da je zaista imao spreman šampanjac u frižideru, patriota", našalio se jedan korisnik Tvitera.

"Kuneo predstavlja prosečnog Argentinca današnjice", napisao je drugi.

"Ako u Argentini ima irskih pabova, tamo će proslava biti intenzivna“, našalio se drugi na Tviteru. Mnogi u Argentini su kritikovali Kuneov loš ukus i kritikovali su one koji podržavaju njegov nastup: "Ja sam Argentinac i ovaj momak me ne predstavlja. Žao nam je zbog ovog gubitka", napisao je korisnik na Tviteru.

Argentina i Britanija vodile su ogorčen rat oko Foklandskih ostrva 1982. godine, gde je Argentina na kraju izgubila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!