ISPUNJENA ŽELJA JEDNOG OPOZICIONARA: Sana Marin juče uradila test na drogu

Tanjug

20. 08. 2022. u 09:54

FINSKA premijerka Sana Marin izjavila je juče da je uradila test na drogu, nakon što se ranije ove nedelje pojavio video snimak koji pokazuje kako se zabavlja na žurci sa prijateljima.

ИСПУЊЕНА ЖЕЉА ЈЕДНОГ ОПОЗИЦИОНАРА: Сана Марин јуче урадила тест на дрогу

Foto: Profimedia

- Danas sam uradila test na drogu i rezultati će doći za nedelju dana - rekla je juče Marin na konferenciji za novinare i dodala da nikada u životu nije koristila drogu, preneo je Rojters.

Foto: Printskrin Tviter

Kako je rekla, njena sposobnost da obavlja dužnosti tokom te noći ostala je nenarušena i da bi napustila žurku da je morala da radi.

Finska premijerka suočila se sa kritikom opozicionih partija, a jedan od lidera opozicije tražio je da ona uradi test na drogu, nakon što se pojavio pomenuti video snimak.

"Nije bilo kokaina"

Ona je negirala da je uzimala drogu nakon što su na internetu procurili video snimci provoda, u kojima se, kako se navodi, moglo čuti nekoliko njenih prijatelja kako razgovaraju o kokainu. Kontroverza je navela neke političare da pozovu mladu liderku da se testira na drogu.

- Uznemirena sam što su ovi snimci postali javni. Radilo se o tome da sam bila u izlasku sa prijateljima. Zabava - čak iako je burnija - podrazumeva samo igranje i pevanje - rekla je Marin medijima u četvrtak ujutro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove