DRAMATIČNI pretres agenata Federalnog istražnog biroa (FBI) kuće Donalda Trampa na Floridi u ponedeljak, označio je iznenadnu eskalaciju istraga o bivšem američkom predsedniku i postavila nova pravna pitanja koja bi, u teoriji, mogla da promene tok predsedničkih izbora, navodi Bi-Bi-Si.

Ivan Zgrozeni

10.08.2022. 16:27

Pouzdano znam da su svi telefonski razgovori i razgovori u kancelarijama funkcionera snimljeni. To je dokazano u slucaju Roda Blagojevica. Radio sam kao vozac limuzine i medju putnicima imao kongesmene, senatore... (nizi nivo obezbedjenja nego za ljude iz izvrsne vlasti za koje postoji druga sluzba) i znam da se svaka rec izgovorena u limuzini snima i cuva. Otuda mi je jasno da je pretres kuce Donalda Trampa bio nepotreban jer FBI vec ima sve sto mu je potrebno da preda Tuzilastvu. Radi se o politickoj igri ciji je cilj da se Tramp onemoguci da ucestvuje na izborima. SAD su postale bastion staljinizma. Neverovatna je transformacija nekad slobodne zemlje u poslednjih tridesetak godina.

Ljubica

10.08.2022. 16:44

Jedini cilj tog pretresa je bio, da se Trampu onemogući kandidatura 2024 god. Ako sve to prodje i prihvati se kao normalno, onda su i SAD banana republika. To je u istoj meri zastrašujuće i žalosno.