ZAPAD koji je postavio ukrajinsku „zamku” Rusiji, sada je pokrenuo grčku „zamku” za Tursku, rekao je za RIA Novosti penzionisani turski stručnjak za terorizam i bezbednost Džošgun Bašbug.

Mile

14.06.2022. 14:34

Kada ce svetski politicari shvati sta po svetu rade kauboji? Prevrsili su svaku meru i vereme je da budu u zlikovackim poduhvatima zaustavljeni.

AMERIKA ZELI SVUDA RAT SAMO NE KOD SVOJE KUCE

14.06.2022. 14:35

SVETSKO ZLO Nr.1, za koje se rat nije ni zavrsavao od 1945. godine, kad su pokupili Hitlerove strucnjake, i nastavili tamo gde je Hico stao. Jednog lepog dana (uskoro) ce mecka da zaigra i pred njihovim vratima, SARMAT JE NAGLANCAN!

buki

14.06.2022. 16:21

Amerika želi rat i u Južnom kineskom moru. Generalno, Amerika ne bi da ratovi uopšte prestanu jer to jača njihovu vojnu industriju, pa samim tim i državu. Naoružavaju jedne, sankcionišu druge dok rat konačno ne izbije. Negde to ide lako, poput Hrvata i Šiptara koji su na keca krenuli protiv Srba, a negde mnogo sporije, kao kod Rusa koji su deceniju gledali kako ukrajinski fašisti ubijaju rusko stanovništvo i sve to vreme pokušavali da dođu do mirnog rešenja - Minski sporazum. Taj sporazum je Zapad poštovao koliko i Kumanovski ili Briselski. Žmurilo se na bojkot sporazuma, ubijanje i proterivanje Srba i Rusa, sve dok Putin nije shvatio da osim rata drugog izlaza nema. E sad bi da mu sude što je odlučio da brani svoj narod, ali taj film neće gledati.

Dejan

14.06.2022. 18:47

Daleko ste vi od Rusije.Da niste usli u NATO 90%vas bi jos uvek bili cobani.Prvo resite svoje dvoriste sa kurdima pa onda resavajte ostalo