ROGOZIN: "FON DER LAJENOVA JE MUDRA BRISELSKA SOVA" Šef "Roskosmosa" predložio građanima EU da "popiju svu rusku votku"

Novosti onlajn

29. 05. 2022. u 16:33

GENERALNI direktor državne korporacije „Roskosmos“ Dmitrij Rogozin predložio je državama Evropske unije da kupe i popiju svu rusku votku kako Rusija ne bi mogla na njoj da zaradi.

РОГОЗИН: ФОН ДЕР ЛАЈЕНОВА ЈЕ МУДРА БРИСЕЛСКА СОВА Шеф Роскосмоса предложио грађанима ЕУ да попију сву руску вотку

Foto AP

- Šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je da EU mora da kupuje naftu iz Rusije, jer će je u suprotnom preusmeriti na druga tržišta i predsednik Rusije Vladimir Putin će da „zaradi još više“.

Foto: EPA/MAXIM SHEMETOV

- Sledeći korak ove mudre briselske sove biće predlog da se popije sva ruska votka, kako predsednik Rusije Vladimir Putin ne bi mogao da zaradi na njoj još više - napisao je Rogozin na Telegramu.

"Moramo da kupujemo Putinovu naftu"

Podsetimo, ovu zanimljivu logiku kojom se vodi Evropa po pitanju kupovine ruske nafte, šefica Evropske komisije predstavila je u intervjuu za "Em-Es-En-Bi-Si".

Foto: Printscreen/Tviter/@StarboyHK

- Da bismo spasli Evropu od Putina, moramo nastaviti da kupujemo rusku naftu. Jer ako ne uradimo, Putin će to prodati na drugom mestu i više profitirati od poskupljenja, pa bolje da kupimo rusku naftu, a ne da on profitira - navela je Fon Der Lajen u ovom intervjuu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)