KADIROV PORUČIO POLJACIMA: "Nestaćete istom brzinom kako ste i nastali ukoliko ne prestanete da trujete"

Novosti onlajn

28. 05. 2022. u 19:54

ČEČENSKI lider Ramzan Kadirov poručio je Poljskoj da će „nestati“ ukoliko ne prestane da „truje“.

КАДИРОВ ПОРУЧИО ПОЉАЦИМА: Нестаћете истом брзином како сте и настали уколико не престанете да трујете

Foto: EPA

Kako je rekao, Poljska se pojavila zahvaljujući Sovjetskom Savezu i opstala zahvaljujući Rusiji, a isto tako može brzo i da nestane.

- Koliko god ukrajinski i zapadni mediji trubili o propalim pokušajima Rusije da zauzme Donbas, situacija na terenu je sasvim suprotna. Međutim, tu se s vremena na vreme oglašavaju i oni koji su donedavno ćutke uživali u sladostima Nemačke, Engleske i, po svemu sudeći, Amerike. Ovde je bezuslovno reč o Poljskoj. O zemlji koja je nastala zahvaljujući SSSR, opstala zahvaljujući Rusiji, a sada sebi dozvoljava da preti i ukorava. Poljska će nestati isto tako brzo kako je i nastala ukoliko ne prestane da truje - napisao je Kadirov na Telegramu.

Takođe je naveo i da se istorija ponavlja, a da je cilj ruskog predsednika Vladimira Putina da to ne dopusti.

- Rusija veoma dobro zna šta je to nacionalizam i kakve su moguće posledice. Za nas je specijalna vojna operacija blagorodna misija koja će staviti tačku na to crnilo. Oslobodićemo Donbas i celu Ukrajinu od te gnusne pojave. Samo je pitanje vremena - zaključio je Kadirov.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

VOJSKA DNR U "AZOVSTALjU": Pogledajte izbliza ruševine čeličane i tajne podzemne prostorije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)