UBICA IZ TEKSASA PLANIRAO NAPAD? Pokazao prijatelju oružje i rekao "Nemoj da brineš, sada izgledam drugačije"

Tanjug

25. 05. 2022. u 07:42

BIVŠI drug iz razreda teksaškog ubice Salvadora Ramosa, koji je juče ubio 19 dece i dvoje odraslih u osnovnoj školi u mestu Juvalde, 150 kilometara od San Antonija, rekao je da mu je Ramos poslao fotografije oružja i municije pre nego što je krenuo u napad.

УБИЦА ИЗ ТЕКСАСА ПЛАНИРАО НАПАД? Показао пријатељу оружје и рекао Немој да бринеш, сада изгледам другачије

Foto: Tanjug

Prijatelj, koji nije želeo da otkriva identitet, rekao je da je na određeni način bio "blizak" sa Ramosom i da se povremeno čuo sa njim da igraju Iks-boks zajedno.

- Poslao bi mi poruku tu i tamo, a pre četiri dana, poslao mi je fotografije oružja koje je koristio. I torbu punu municije. Pitao sam ga ''brate, šta će ti ovo?'', odgovorio je ''nemoj da brineš o tome''. Nastavio je da mi šalje poruke tipa ''izgledam sada vrlo drugačije, ne bi me prepoznao''- rekao je Ramosov prijatelj, preneo je CNN.

Prijatelj je dodao da su Ramosa ismevala druga deca zbog odeće koju je nosio i zbog loše finansijske situacije njegove porodice, pa je u poslednje vreme sve ređe viđan na časovima.

- Počeo je da ne dolazi u školu i onda je postepeno izostajao. Jedva da je i dolazio na kraju - dodao je on.

Prijatelj je rekao da je, nakon što je završio maturu, ređe razgovarao sa Ramosom, ali da su svakih nekoliko meseci, na Ramosov predlog, igrali Iks-boks.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a