TRAMP ČESTITAO ORBANU POBEDU: Svet se suočava sa problemom socijalizma i komunizma, nastavite borbu!

M.Đorđević

20. 05. 2022. u 14:24

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp uputio je video-poruku učesnicima Konferencije konzervativnih političkih akcija, koja se održava u Mađarskoj, u kojoj je čestitao premijeru Viktoru Orbanu izbornu pobedu i pozvao konzervativce da nastave borbu protiv levog pokreta širom sveta, prenosi RIA Novosti.

ТРАМП ЧЕСТИТАО ОРБАНУ ПОБЕДУ: Свет се суочава са проблемом социјализма и комунизма, наставите борбу!

Foto: Tanjug/AP

Konferencija konzervativne političke akcije (CPAC) održava se u Budimpešti od 19. do 20. maja. Ovo je prvi put da je evropska zemlja domaćin vodećeg konzervativnog događaja. Moto konferencije bio je „Trojstvo Boga, domovine i porodice“.

Orban je predstavio "mađarski recept" za suprotstavljanje liberalnoj dominaciji

- Želeo bih da se zahvalim Centru za osnovna prava i Američkoj konzervativnoj uniji. U toku je prava borba i vi se borite i radite to neverovatno, svi to cene. Govoreći o CPAC-u u Mađarskoj, svi smo bliski Viktoru Orbanu, on je veliki vođa, pravi džentlmen i nedavno je postigao ogroman izborni rezultat. Bila mi je velika čast podržati ga... Ovo sam uradio samo zato što je on zaista jako dobra osoba i uradio je fantastičan posao za svoju zemlju, rekao je Tramp. 

Video-poruku je objavio jedan od organizatora konferencije, Analitički centar za osnovna prava, povezan sa Orbanovom vladom.

Prema Trampovim rečima, ceo svet, uključujući i SAD, sada se suočava sa problemima „socijalizma, pa čak i komunizma, ako pogledate duboko“. 

- Samo nastavite sa dobrim radom, nastavite da se borite i vidimo se uskoro - rekao je Tramp.

BONUS VIDEO: Korona napada "plavu krv" i najmoćnije ljude sveta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)