NAPAD IZ SVEMIRA JE NAJOZBILJNIJA OPASNOST: Rogozin upozorava na opaku američku letelicu - to je potpuno nova kategorija

Tanjug

23. 04. 2022. u 16:36

AMERIČKA orbitalna letelica Boing X-37 može da nosi izviđačko oruđe ili oružje za masovno uništenje, izjavio je danas generalni direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin.

НАПАД ИЗ СВЕМИРА ЈЕ НАЈОЗБИЉНИЈА ОПАСНОСТ: Рогозин упозорава на опаку америчку летелицу - то је потпуно нова категорија

Foto: Jutjub/Boeing/RTV Pink Official

- Ovo je nova kategorija nosača oružja masovnog uništenja, a napadi iz svemira predstavljaju najozbiljniju opasnost - tvrdi Rogozin u intervju za TV kanal Rosija 24, pominjući američku letelicu koja se vraća iz svemira, prenosi TASS.

On je dodao da ruska strana nema nikakve pouzdane informacije iz Sjedinjenih Američkih Država o nameni i tehničkim mogućnostima ove letelice, navodi ruska agencija.

BONUS GALERIJA: Černobilj - nekad i sad

BONUS VIDEO: UKRAJINCI NAPUSTILI POLOŽAJE - Pogledajte šta je ostalo za njima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!