MEDVEDEV UPOZORAVA EVROPLJANE: Bankrot Rusije može da izazove hiperinflaciju, nestašice i bankrot Evrope

Tanjug

17. 04. 2022. u 20:01

Bankrot Rusije mogao bi da izazove hiperinflaciju i bankrot Evrope, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev povodom tvrdnje predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen da je "bankrot Rusije samo pitanje vremena".

МЕДВЕДЕВ УПОЗОРАВА ЕВРОПЉАНЕ: Банкрот Русије може да изазове хиперинфлацију, несташице и банкрот Европе

Foto: AP - Alexei Nikolsky

"Bankrot Rusije mogao bi da izazove bankrot Evrope, kako moralni tako i materijalni", napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu, dodajući da finansijski sistem EU nije toliko stabilan i da građani gube poverenje, prenosi TASS.

Štaviše, smatra Medvedev, vlasti u EU treba da očekuju "veliku zahvalnost Evropljana zbog hiperinflacije za koju ne može da se okrivi Rusija, za nestašicu osnovnih prehrambenih namirnica u prodavnicama i priliv izbeglica koji će izazvati talas nasilnog kriminala".

BONUS VIDEO: SANKCIJE RUSIJI SE OBILE ŠPANCIMA O GLAVU: Narod besan zbog visokih cena benzina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!