KADIROV POKAZAO RATNE TROFEJE: "Lično ću se jednim odvesti u Kijev" (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2022. u 21:31

LIDER Čečenije, Ramzan Kadirov, pohvalio se trofejnim vozilima zaplenjenim u okolini Kijeva.

КАДИРОВ ПОКАЗАО РАТНЕ ТРОФЕЈЕ: Лично ћу се једним одвести у Кијев (ВИДЕО)

Foto: Youtube printscreen/Events

Čečenski lider saopštio je da je poslao hiljade obučenih vojnika za borbu u gradskim uslovima kako bi pomogli ruskoj akciji denacifikacije.

Ovog puta, Kadirov se na društvenim mrežama pohvalio novim vojnim vozilima koja su, navodno, zaplenjena od Ukrajinske armije u okolini Kijeva.

Na snimku se može videti kako Kadirov skida oznake Ukrajinske vojske i upravlja komandnim vozilom koje mu je dopremljeno kao "ratni trofej".

- Lično ću se jednim odvesti u Kijev - poručio je Ramzan Kadirov.

(Alo)

BONUS VIDEO - VELIKA ZAPLENA: Američko oružje u Ukrajini palo u ruske ruke

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!