RAT U UKRAJINI: Moskva Vašingtonu - Prestanite da lažete; Žestoke bitke za Izjum, obruč u Marijupolju se steže (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

16. 03. 2022. u 07:15 >> 03:16

DVADESET PRVI dan Specijalne operacije Oružanih snaga Rusije u Ukrjaini. Pregovori delegacija Rusije i Ukrajine nastaviće se i danas. Kako najavljuju američki mediji, očekuje se da bi predsednik Džozef Bajden mogao saopštiti novu odluku američke administracije o slanju vojne pomoći Ukrajini u vrednosti od jedne milijarde dolara.

РАТ У УКРАЈИНИ: Москва Вашингтону - Престаните да лажете; Жестоке битке за Изјум, обруч у Маријупољу се стеже  (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Moskva Vašingtonu: Prestanite da lažete

Moskva poziva Vašington da prestane da širi lažne informacije i da počne objektivno da izveštava o događajima u Ukrajini, saopštila je ambasada Rusije u Sjedinjenim Državama na svom Telegram kanalu, komentarišući objave u američkim medijima o navodnom vazdušnom udaru ruskih snaga na zgradu pozorišta u Marijupolju.

 

Noćno granatiranje naselja u DNR

Ukrajinske trupe granatirale su dva naselja u DNR za 15 minuta, ispalivši 14 granata kalibra 122 mm, proizilazi iz poruke predstavništva DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre (ZCCC). Napominje se da su granatiranju bila naselja Krasni Partizan i Jasinovata. Na selo Krasni Partizan ispaljeno je šest granata, a na Jasinovatu osam.

 

Zelenski o pregovorima

Pregovori Ukrajine i Rusije se nastavljaju i teku "prilično teško", izjavio je ukrajinski lider Vladimir Zelenski u intervjuu En-Bi-Siju.

Italija: Sliku masakra nad civilima u Donbasu predstavili kao sliku iz Kijeva

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova je nazvala primerom posebnog cinizma naslovnu stranu italijanskog lista La Stampa, koji je kao sliku iz Kijeva objavio fotografiju stanovnika Donjecka koji su poginuli nakon udara rakete Točka-U.

 

Kadirov: Izvučeni specijalci iz obruča

Ruske snage u regionu Mariupolja spasile su specijalce iz „razbojničkog okruženja” u kojem su bili nekoliko dana, rekao je Kadirov.

Uzbuna u Harkovu i Sumiju

Vazdušna opsanost objavljena u Harkovskoj i Sumskoj oblasti prenose ruske društvene mreže.

Ruska garda čuva HE Kahovskaja

Ruska garda je izvestila da su zauzeli hidroelektranu Kahovskaja i da je pod stražom. Ukrajinska strana ju je predala bez borbe, lokalna paravojna milicija je položila oružje i otišla kući.

Foto Tanjug/AP

Žestoka bitka kod Izujma i u pravcu Slavjanska

Vodi se teška bitka u oblasti Gusarovka, Izjum. Takođe, ruske trupe se kreću ka Slavjansku. Autoput M03 na deonici Izjum - Slavjansk kontrolišu naše snage. Ukoliko se ruske trupe probiju preti veliko opkoljavanje ukrajinskih jedinica.

Severni Krimski kanal gasi žeđ

Ponovno puštanje u rad Severnog Krimskog kanala omogućilo je da se zauvek reši problem deficita vode na Krimu, saopštio je šef regiona Sergej Aksjonov listu "Izvestija".

Kako je naveo, to će se pozitivno odraziti na razvoj svih sfera privrede.

Ukrajina je obezbeđivala do 85 odsto potreba Krima u pijaćoj vodi preko Severnog krimskog kanala koji polazi iz Dnjepra. Međutim, nakon ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom 2014. godine, vodosnabdevanje kroz kanal do republike je bilo u potpunosti obustavljeno.

 


Volodin: Za nacifikaciju Ukrajine krive SAD

Za militarizaciju i nacifikaciju Ukrajine krivi su senatori, kongresmeni i lider SAD Džozef Bajden, izjavio je predsedavajući Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin.

Foto: Printskrin/Twitter/ Vasilisa


 

Poginuli civili u DNR


Za sve vreme eskalacije u Donjeckoj Narodnoj Republici poginuo je 51 civil, a povređeno je 246 ljudi, uključujući 16 dece, saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju prekida vatre.

Za 28 dana eskalacije, ukrajinska vojska je 1.150 puta otvarala vatru na DNR. Ispaljeno je 14.180 jedinica municije različitog kalibra.

 

Gađanje Donjecka raketom „Točka U“ – teroristički napad i ratni zločin

Napad ukrajinske vojske na Donjeck raketom „Točka U“ predstavlja kršenje međunarodnog humanitarnog prava i izjednačava se sa terorističkim napadom i ratnim zločinom, navodi se u pismu stalnog predstavnika Rusije pri UN Vasilija Nebenzje.

Rusija je uputila pismo Savetu bezbednosti UN i Generalnoj skupštini kao zvaničan dokument.

 

London naoružava Kijev PVO sistemima


Velika Britanija će predati Ukrajini mobilne protivavionske raketne sisteme „Starstrik“, navodi se u saopštenju britanskog Ministarstva odbrane nakon sastanka ministara odbrane zemalja NATO-a.

Kako je precizirano, taj sistem predstavlja dopunu druge vojne pomoći koju su pružile Oružane snage Velike Britanije, a koja uključuje preko 4.000 protivtenkovskih raketa.

 

Rusija će se obratiti međunarodnim organizacijama zbog genocida u Ukrajini

Kijevske vlasti stvaraju u Ukrajini situaciju koja po svim međunarodno-pravnim normama odgovara genocidu, rekao je Mizincev.

-Primorani smo da sva ta pitanja pokrenemo i u međunarodnim organizacijama. Danas im upućujemo zvaničan apel, jer ukrajinske vlasti stvaraju situaciju koja po svim međunarodno-pravnim normama odgovara genocidu nad civilnim stanovništvom, istakao je general-pukovnik.


SAD: Rusija nastavlja ofanzivu

SAD nisu primetile da Rusija preduzima bilo kakve akcije u smislu deeskalacije svoje invazije na Ukrajinu, a koje bi mogle da nagoveste da je postignut napredak u pregovorima između ruskih i ukrajinskih lidera, izjavila je u danas portparolka Bele kuće Džen Psaki, prenosi Rojters.

 

Iz opasnih područja izvedeno više od 58.000 dece

- Uprkos svim poteškoćama i preprekama koje postavlja ukrajinska strana u organizovanju evakuacije civilnog stanovništva, tokom proteklog dana, bez učešća Kijeva, iz opasnih područja evakuisano je 12.440 ljudi, od kojih su 2.242 deca, a ukupno od početka specijalne vojne operacije 271.231 osoba, od kojih su 58.422 deca, rekao je general Mihail Mizincev.

 

Stranci kao taoci Ukrajinaca

Kako se navodi, militanti bataljona ukrajinske teritorijalne odbrane i dalje drže kao taoce 6.910 građana iz 22 strane države.

 

Pripadnici puka Azov beže iz Marijupolja u civilkama

Pripadnici ukrajinskog nacističkog puka „Azov“ (protiv čijih boraca je pokrenut krivični postupak u Rusiji) redovno pokušavaju da pobegnu iz Marijupolja u civilu, ali ih odaju tetovaže sa kukastim krstom i drugim nacističkim simbolima, izjavio je lider DNR Denis Pušilin.

Foto: Printscreen

Ukrajinska vojska pucala na civile kod Harkova


Ukrajinska vojska danas je pucala na kolonu izbeglica u pravcu Harkova usled čega su poginule četiri osobe, a ima i ranjenih, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.
Kako se navodi, militanti bataljona ukrajinske teritorijalne odbrane i dalje drže kao taoce 6.910 građana iz 22 strane države.
 

Kadirov: Marijupolj praktično pod kontrolom ruske vojske

Lider Čečenije Ramzan Kadirov saopštio je da se praktično cela teritorija grada Marijupolja nalazi pod kontrolom Oružanih snaga Rusije.

Ukrajina: Oslobođen gradonačelnik Melitopolja

Ruske snage oslobodile su gradonačelnika grada Melitopolja kojeg su uhapsile prošle nedelje, saopštio je danas Andrij Jermak, šef kabineta predsednika Volodimira Zelenskog.

Situacija u Donbasu

U Mariupolju se nastavljaju tvrdoglave ulične borbe. Prsten se postepeno smanjuje.

Ugledar je zauzet u južnom sektoru. Neprijatelj ga nije branio kao „tvrđavu“. Šta je razlog – nedostatak snaga ili pripremljenost za odbranu u drugim sektorima – ne usuđujem se da sudim.

Foto AP

Frontalni napadi na Avdejevku i Marinku bili su veoma skupi i nisu doveli do uspeha, borbe se nastavljaju.

Nastavljaju se uporne borbe za aglomeraciju Rubižnje-Severodonjeck-Lisičansk.

Nemam pouzdanih podataka o situaciji u Izjumsko-slavjanskoj oblasti.

Ruska armija zaplenila ukrajinski S-300

PVO kompleks S-300 je zaplenjen na deonici autoputa H-11 između Vinogradovke i Dobrja Krinice. Približne koordinate 47°11'60.0"N 32°17'23.4"E.

 

SBU i zapadne službe spremaju upotrebu otrova

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da se pouzdano zna da Služba bezbednosti Ukrajine, uz podršku zapadnih zemalja, priprema provokacije uz upotrebu toksičnih materija, a cilj je da se Rusija optuži za upotrebu hemijskog oružja protiv ukrajinskog stanovništva.

Trupe DNR prodrle dva km, jedinice LNR ušle u Severodonjeck

GRUPACIJA trupa Luganske Narodne Republike, razvijajući ofanzivu, kreće napred iz više pravaca unutar grada Severodonjecka.

Jedinice Donjecke Narodne Republike se bore za zauzimanje naselja Mariinka. Kretanje napred za dan iznosilo je 2 kilometra.

 

Uništeno 1.367 tenkova i bvp

Ukupno, od početka specijalne vojne operacije, uništeno je: 111 ukrajinskih aviona, 69 helikoptera, 160 bespilotnih letelica, 159 protivvazdušnih raketnih sistema, 1.367 tenkova i drugih oklopnih borbenih vozila, 132 višecevnih raketnih sistema (BBR), 506 oruđa poljske artiljerije i minobacača većeg kalibra, kao i 1.156 jedinica specijalnih vojnih vozila.

 

Tri žrtve napada u Harkovu, civili ranjeni u Marijupolju

Tri osobe su poginule u ruskom napadu na pijaci u Harkovu, na istoku Ukrajine, a najmanje pet ljudi, uključujući jedno dete, ranjeno je kada su ruske snage gađale civile koji su bežali iz Marijupolja, tvrde ukrajinske vlasti.

Otkriveno skriveno oružje u LNR

Pripadnici Generalnog tužilaštva i ministarstva unutrašnjih poslova LNR su u šumi blizu oslobođenog naselja Belovodsk pronašli skladište oružja i municije. U tužilaštvu su precizirali da su u skladištu oružja pronađena tri automata „kalašnjikov“, magacini za njih, više od 560 patrona i 70 bacača granata.

Foto printskrin Jutjub tvzvezda.ru

MSP presuda o Ukrajini

Međunarodni sud pravde, povodom tužbe Ukrajine protiv Rusije, nalozio Moskvi da obustavi vojne akcije u Ukrajini.

 

Ukrajinci ispalili granate kalibra 122mm na grad u DNR

Ukrajinske trupe ponovo su u 17 časova (15 časova po srednjoevropskom vremenu) granatirale grad Jasinovata, ispalivši deset granata kalibra 122 milimetra, saopštilo je predstavništvo DNR u Zajedničkom centru za kontrolu prekida vatre.

 

Zelenski se obratio pred Kongresom SAD

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski obratio se pred Kongresom SAD.

On je od Vašingtona zatražio da zatvore nebo nad Ukrajinom i da pošalju S-300 u tu zemlju.

Foto: EPA/printskrin/ilustracija

Lavrov: Veoma cenimo stav Turske

- U spoljnopolitičkom smislu, ključna tema za nas je situacija u Ukrajini i potreba njenog što bržeg rešavanja. Nije tajna da se naši stavovi po ovom pitanju ne poklapaju.

Cenimo i veoma poštujemo stav Turske, nastojeći da objektivno pristupi zadacima koji proizilaze iz aktuelne krize.

Foto: AP

Nemačka se protivi slanju NATO trupa u Ukrajinu

- To mora da bude crvena linija, jer bi u tom slučaju bilo teško razlikovati humanitarnu, spasilačku ili vojnu misiju - ocenio je portparol Štefen Hebeštrajt ideju upućivanja mirovne misije Alijanse u Ukrajinu.

Nemački vojnici / Foto EPA

Ministarstvo odbrane Ruske Federacije pokazalo je ukrajinsko skladište raketnog i artiljerijskog naoružanja u Hersonskoj oblasti, koje je prešlo pod kontrolu ruskih trupa.

Rusko ministarstvo spoljnih poslova objavilo snimak na Tviteru

"Nema nacizma u Ukrajini rekoše..."

Foto: Printskrin/Twitter/ MFA Russia

Sirijski grad Deir ez-Zor podržao Rusiju

Veliki miting podrške specijalnoj vojnoj operaciji Rusije u Ukrajini i suprotstavljanju Americi održan je u gradu Deir ez-Zor na severoistoku Sirije, saopštila je sirijska državna agencija „Sana“.

- Stanovnici Deir ez-Zora su organizovali miting izrazivši svoju podršku i solidarnost sa Rusijom i ruskim narodom u borbi protiv postupaka Amerike koji ugrožavaju njenu bezbednost i suverenitet - piše agencija.

Vučić: Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji.

- Neke se čudne stvari dešavaju - rekao je on.

- Ne želim da vam kažem sa kakvim se problemima susrećemo, da ne može ni preko Konstance ništa da se dovede do Srbije - rekao je on i dodao da će u Srbiji će svega biti dovoljno.

Foto: Instagram

Zaharova kritikovala Ukrajinu

- Sada čujemo iz otvorene polemike i retorike, da je zadatak bio da se smrvi, uguši svim oblicima blokada, sankcijama, da se slomi duh i vera u budućnost, između ostalog pribegavajući diverzijama i provokacijama - rekla je Zaharova na prezentaciji brošure „25 pitanja o Krimu“ u Ministarstvu spoljnih poslova Rusije.

Foto: Printskrin/EPA/ilustracija

Berlinski filmski festival najavio uklanjanje ruskih odeljenja

 Berlinski filmski festival najavio je uklanjanje ruskih odeljenja, delegacija i „osoba koje podržavaju Kremlj“ iz učešća, u vezi sa situacijom u Ukrajini.

Zelenski potpisao ukaz o minutu ćutanja

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski je potpisao ukaz o minutu ćutanja širom zemlje u Ukrajini - svakog jutra u 9.00 (10.00 po moskovskom vremenu).

BMV I Folksvagen obustavljaju rad širom Evrope

BMV i Folksvagen obustavljaju rad fabrika širom Evrope zbog nestašice delova uvezenih iz Ukrajine, pišu zapadni mediji.

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinski oficiri se presvlače u civilnu odeću

Ukrajinski oficiri se presvlače u civilnu odeću, bacaju oružje i napuštaju mesta službe, a nacionalisti prete vojnim atentatom u slučaju dezerterstva, proizilazi iz intervjua jednog vojnog lica iz brigade stacionirane u Melitopolju, koji distribuira FSB Rusije.

Foto: printskrin JuTjub

I Japan šalje oružje Ukrajini

Sastali se šefovi ruske i turske diplomatije

Holandija nastavlja sa slanjem oružja Ukrajini

Holandija i druge NATO članice će nastaviti da šalju oružje Ukrajini čak i ako te pošiljke mogu da postanu meta ruskih napada, rekla je holandska ministarka odbrane Kajsa Olongren.


- Ukrajina ima pravo da se brani, nastavićemo da je podržavamo - rekla je ona pri dolasku na sastanak NATO ministara odbrane u Briselu.

Ruska vojska zaplenila je gomilu ukrajinskog naoružanja, a među njima su američki protivtenkovski raketni sistemi "Džavelin"

Šolc: NATO neće intervenisati u Ukrajini

- Nećemo uspostavljati zone zabrane letova iznad Ukrajine. To bi vodilo ka direktnoj vojnoj konfrontaciji sa Rusijom i ruskim avionima - objasnio je nemački kancelar.

Šolc je preneo da je saglasan sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom, predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i drugim saveznicima da ne sme doći do vojnog sukoba između NATO i Rusije.

- To niko ne može da želi - rekao je on.

Foto: Tanjug/AP/Vikipedija/Tviter printskrin

Medinski: Kijev za Ukrajinu nudi švedsku ili austrijsku verziju neutralnosti

Pomoćnik ruskog predsednika Vladimira Putina, Vladimir Medinski rekao je da Kijev nudi austrijsku ili švedsku verziju neutralnosti za Ukrajinu. - Ukrajina nudi austrijsku, švedsku verziju neutralne demilitarizovane države, ali istovremeno i državu sa svojom vojskom i mornaricom. O svim ovim pitanjima se razgovara na nivou rukovodstava ministarstava odbrane Rusije i Ukrajine - rekao je Medinski novinarima.

Kina: "Nismo znali za početak rata"

- Tvrdnje da je Kina znala, pristala ili prećutno podržavala ovaj rat su čista dezinformacija. Sve ove tvrdnje služe samo u svrhu prebacivanja krivice na Kinu i bacanja blata na Kinu - izjavio je kineski ambasador u tekstu za “Vašington post”.

Snimak pogođene zgrade u Kijevu

Podoljak se oglasio na Tviteru

Lavrov: Zapad nije želeo mirno rešenje

- Pregovori između Ukrajine i Rusije su složeni, ali postoji određena nada u pogledu postizanja kompromisa - rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov

Lavrov je istakao da Zapad nije želeo da mirnim putem rešava situaciju u Ukrajini.

- Sadašnja situacija je epohalna, vodi se bitka za to kako će izgledati svetski poredak - rekao je Lavrov.

Foto AP

"Pogođeno 128 ukrajinskih objekata"

Kako navodi Ministarstvo odbrane Rusije, pogođeno je 128 ukrajinskih vojnih objekata, uključujući PVO sistem Buk-M1, sistem protivvazdušne odbrane Osa, 4 radarske stanice, 4 komandna mesta, 7  skladišta naoružanja i 68 skladišta vojne opreme.

Foto: Printskrin/Ruptly

Peking apeluje na Vašington

Peking apeluje na Vašington da ne nanosi štetu legitimnim pravima i interesima Kine, u slučaju unilateralnih američkih sankcija Kina će odlučno zaštititi prava i interese kineskih kompanija, izjavio je portparol Ministarstva spoljnih poslova Kine Žao Liđijan na brifingu.

Foto: Profimedia/Ilustracija

Pušilin: Više od 20.000 dobrovoljaca se javilo da učestvuje u operaciji u Donbasu

Više od 20.000 dobrovoljaca, među kojima i oni iz SADSS, javilo se da učestvuje u operaciji u Donbasu, rekao je lider DNR Denis Pušilin za "Solovjov lajv".

Iz Marijupolja evakuisano 20.000 ljudi

Oko 20.000 ljudi uspelo je tokom prethodnog dana da napusti opkoljeni Mariupolj humanitarnim koridorom. Prema rečima zamenika šefa kabineta ukrajinskog predsednika Kirila Timošenka, građani su evakuisani sa oko 4.000 privatnih vozila od kojih je 570 otišlo u grad Zaporožje, dok su ostali proveli noć u drugim mestima usput, prenosi AP.

Foto: Printscreen/Jutjub

Urušio se soliter od 12 spratova u Kijevu

Stambena zgrada od 12 spratova u Kijevu se jutros urušila, nakon što je pogođena ruskim granatama u kijevskom okrugu Ševčenkovski. Dve osobe su povređene, a 37 je evakuisano, navode ukrajinske službe. 

Bajden danas najavljuje još 800 miliona dolara pomoći Ukrajini

Američki predsednik Džo Bajden danas će najaviti da će SAD uputiti još 800 miliona dolara nove vojne pomoći Ukrajini, saopštio je zvaničnik Bele kuće.

Očekuje se da će Bajden detaljno izložiti taj plan tokom svog govora o situaciji u Ukrajini, prenosi agencija AP.

Taj novac je deo dodatne vojne i humanitarne pomoći Ukrajini, u ukupnom iznosu od 13,6 milijardi dolara.

Vladimir Zelenski i Džozef Bajden / Foto AP

Zelenski: Pozicije strana zvuče realističnije

Pozicije strana na pregovorima Kijeva i Moskve zvuče realističnije, rekao je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski


- Susreti se nastavljaju, kako me izveštavaju, pozicije zvuče već realističnije. Ali, potrebno je još vremena kako bi odluke bile u interesu Ukrajine - rekao je Zelenski u svom video-obraćanju na Telegramu.

Foto AP

Danas sastanak ministara odbrane NATO-a

U sedištu NATO u Briselu danas se sastaju ministri odbrane kako bi razmotrili jačanje prisustva NATO vojnika i opreme u istočnom delu Alijanse, uključujući i jačanje protivvazdušne i protivraketne odbrane.

Senat SAD označio Putina kao ratnog zločinca

U tekstu rezolucije se osuđuje “Ruska Federacija, predsednik Rusije Vladimir Putin, članovi ruske delegacije u Savetu bezbednosti, Oružane snage Rusije i ruski vojni komandanti zbog počinjenih flagrantnih akata agresije i drugih zverstava koja dostižu nivo zločina protiv čovečnosti i ratnih zločina protiv naroda Ukrajine i drugih”, prenosi ruska agencija TAS S.

Foto Tanjug/AP

 

Evakuisano 312 ljudi iz Mariupolja i okoline

U poslednja 24 sata iz Marijupolja i okoline, u Novoazovskoj oblasti, evakuisano je 312 ljudi, od toga 88 dece, saopštio je štab teritorijalne odbrane DNR.

 

Foto AP

"Savet Evrope je instrument propagande NATO"

Ministarstvo inostranih poslova Rusije saopštilo je da Savet Evrope smatra instrumentom propagande NATO.

Foto: Piksabej

- Sve je sa tim telom bilo jasno odavno, ovo nije prvi put da Rusija preživljava krizu sa ovom evropskom organizacijom - navodi se u saopštenju.

Snage LNR osigurale bezbedan izlaz civilima iz Rubežnoje

Snage Luganske Narodne Republike osigurali su bezbedni izlaz civilima iz grada Rubežnoje, izjavio je predstavnik odbrane LNR Ivan Filiponenko

Kako je rekao, u okviru ofanzive u pravcu Severodonjecka pružena je puna podrška tamošnjem stanovništvu i osiguran koridor kako bi oni mogli bezbedno da se evakuišu.

Prema njegovim rečima, nekoliko porodica sa decom trenutno su smešteni u Lugansku.

BONUS VIDEO:

RUSKI PADOBRANCI U AKCIJI! Zaplenjeno zapadno oružje nedaleko od Kijeva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (4)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)