KADIROV JE U PRAVU: Srđa Trifković analizira rat u Ukrajini - Putinu potrebni brzi plodovi

Novosti online

28. 02. 2022. u 16:38

Istoričar i publicista prof. dr Srđa Trifković saglasan je sa ocenama koje je dao Ramzan Kadirov da je došlo vreme da se donese konkretna odluka i otpočne velika operacija u svim pravcima i na teritoriji Ukrajine.

КАДИРОВ ЈЕ У ПРАВУ: Срђа Трифковић анализира рат у Украјини - Путину потребни брзи плодови

Foto: Profimedia/printskrin/ilustracija

- Ja sam lično više puta razrađivao taktike i strategije protiv terorista, učestvovao u bitkama. Po mom shvatanju, izabrana taktika u Ukrajini je prespora. To traje dugo i, po mom mišljenju, nije efikasno - napisao je Kadirov na svom telegram kanalu.

Profesor Srđa Trifković smatra da su Rusiji potrebni brzi plodovi u Ukrajini.

- Svaka reč mu je na mestu, uostalom kao što i ja ponavljam već dva dana. Dodatni problem je da i mnogi Rusi misle isto. Ako ne bude brzih plodova, Vladimir Putin može da doživi veliki pad kredibiliteta kod kuće - upozorava profesor Trifković.

Istoričar prof. dr Srđa Trifković komentarisao je i vesti da će Hrvati imati svoje dobrovoljce u Ukrajini.

- Kako stvari zaista stoje, maksimalno će biti jedan Vražji vod, čak ni cela satnija. Nadam se da će svi pod hitno otići u Mariupol, pre nego što bude opkoljen, da sa svojim saborcima iz Azov bataljona tamo podele dobro i zlo - rekao je profesor Trifković.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)