NAMERNO JE GURNUO POD VOZ: Žena u Briselu pala na šine, srećom izbegnuta tragedija! (VIDEO)

Novosti online

16. 01. 2022. u 20:45

ŠOKANTNE zabeležene su u briselskom metrou gde je mladić namerno gurnuo ženu na šine dok je voz ulazio u stanicu, ali je na sreću mašinovođa uspeo da zaustavi voz u poslednjoj sekundi.

НАМЕРНО ЈЕ ГУРНУО ПОД ВОЗ: Жена у Бриселу пала на шине, срећом избегнута трагедија! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Žena je gurnuta na šine na stanici Rožer dok je metro ulazio u stanicu, međutim, brzo su joj pomogli slučajni prolaznici, potvrdila je briselska kompanija za javni prevoz STIB, koja upravlja metroom u glavnom gradu.

- Vozač je reagovao veoma dobro, ali je veoma šokiran, kao i žrtva - rekao je za Brisel tajms Gaj Sablon, portparol STIB-a.

Operater metroa je navodno video osobu na šinama i zaustavio se na vreme povlačenjem kočnice za slučaj nužde, kao što se može videti na snimku bezbednosne kamere.

Na snimku se vidi kako počinilac, mladić, hoda napred-nazad po platformi, a zatim ženu odjednom gura na šine. Drugi ljudi koji su stajali na platformi pomogli su ženi da se popne sa šina i vrati se na platformu.

Na lice mesta odmah su pozvani i policija i Hitna pomoć. Žrtva i vozač metroa prebačeni su u bolnicu, a nakon ukazane neophodne nege, oboma je dozvoljeno da se vrate kući.

Incident je doveo do prekida saobraćaja metroa između stanica Elisabet i Arts-Loi do 20:15.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

UDAR NA BRITANSKI DOM LORDOVA Rusija uvela sankcije za 154 člana Parlamenta Velike Britanije