PREDLOG zakona američkih senatora o novim sankcijama Rusiji u slučaju „napada na Ukrajinu“ predstavlja nervni slom, smatra ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov.

Komentari (10)

Sankcije ili energenti

13.01.2022. 23:41

Eh....Da zapadu ne trebaju energenti, uveli bi oni sankcije Rusiji ovog casa...Setimo se samo gasa koji Evropa ocajnicki treba ili nafte koju su Ameri zatrazili od Rusije da im isporuci jer su cak i svoje "ratne rezerve" potrosili, a cene goriva im lete u nebo...Smesni su i jadni sa izigravanjem sile...

Soko

14.01.2022. 07:33

Očito da se u Američkom kongresu nalazi gomila nadmenih ludaka koja teroriše ceo svet.Oni će ići čak dotle sa provokacijama da povrede prostor Rusije.Nije bitno što će žrtvovati tehniku i posadu,bitno je kako će Rusija reagovati.Naravno Rusija će reagovati i žrtve će biti neizbežne.Zapadnoj korporatokratije su bitni resursi bez obzira na žrtve.Iskremo mislim da Rusija sve to zna i da ima odgovor na sve provokacije.

Aleks

14.01.2022. 10:56

Prvo idu sankcije, pa bombaške akcije. Oprobani recept. Samo što Rusi ne moraju da čekaju da im stigne oružje iz RUSIJE. I nemaju Globodana na vlasti da ih nasanka.

vladimir

14.01.2022. 21:47

Amerika se ponaša kao pijani šerif. Bolesno i nadmeno. Evo kako je marinac i veteran Zalivskog i Vijetnamskog rata , sa Invaliditetom (danas upravlja najvćom privatnom obaveštajnom organizacijom ) , GORDON DUFF, opisao Ameriku: "Privatizacija aktivnosti vojne podrške u velikom obimu stvorila je moćan lobi za kontinuirano ratovanje, oslobođena briga o moralu ili nacionalnom interesu. Napad je PRVO a ne POSLEDNJE sredstvo. To je kao kad najluđem detetu u razredu date napunjen pištolj. Ovo smo postali i to je ono šta razmišljamo o ratu" . U Americi postoji grupa bolesnih ludaka koji pate od " bolesti moći". " Oni žele da vladaju i kontrolišu druge ljude. Oni su gori od kuge, raka, upale pluća, bubonske kuge, tuberkoloze i srčanih bolesti zajedno". (dr. John Gofman.)