NESVAKIDAŠNJI GEST VLADIMIRA PUTINA: Pogledajte kako je dočekao Lukašenka (FOTO)

Novosti online

29. 12. 2021. u 13:14

RUSKI predsednik Vladimir Putin danas je na nesvakidašnji način sačekao svog beloruskog kolegu Aleksandra Lukašenka.

НЕСВАКИДАШЊИ ГЕСТ ВЛАДИМИРА ПУТИНА: Погледајте како је дочекао Лукашенка (ФОТО)

Foto: Profimedia

Putin je tokom dočeka dovezao automobil mercedes pred Lukašenka, pre nego što su se uputili na sastanak u Sankt Peterburgu, piše RIA Novosti.

Ranije je pres-služba beloruskog lidera objavila da će 29. decembra u Sankt Peterburgu biti održan sastanak Putina i Lukašenka, na kom će šefovi država razgovarati o aktuelnim pitanjima.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je ranije rekao da još uvek nije utvrđeno koje će odluke doneti Putin i Lukašenko, i rekao je da nije sigurno da li će njih dvojica igrati hokej.

Lukašenko je u subotu razgovarao telefonom sa Vladimirom Putinom o hitnim pitanjima koja se odnose na saradnju dve zemlje, posebno u sferi odbrane.

BONUS VIDEO: ANGELI MERKEL ZAZVONIO TELEFON NA SASTANKU SA PUTINOM - Njegova reakcija će vas oduševiti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024