KOLONA AMERIČKOG SMEĆA MARŠIRA KA ISTOKU: Zaharova žestoko napala verne saveznike SAD i njihove "polovnjake"

Novosti online

22. 12. 2021. u 00:30

PORTPAROLKA ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova prokomentarisala je poljsku nabavku 300 polovnih oklopnih vozila od SAD.

КОЛОНА АМЕРИЧКОГ СМЕЋА МАРШИРА КА ИСТОКУ: Захарова жестоко напала верне савезнике САД и њихове половњаке

Foto: Profimedia

Ranije je poljski ministar nacionalne odbrane Mariuš Blaščak rekao da je poljska vojska od Sjedinjenih Država kupila 300 polovnih oklopnih vozila tipa MRAP, piše RIA Novosti.

- Ministar odbrane Poljske Mariuš Blaščak podelio je prošle nedelje na Tviteru poljska dostignuća u vojnotehničkoj sferi: Varšava je od Amerikanaca na veliko kupila 300 polovnih oklopnih transportera "Kuguar". Pan Blaščak je rekao da su noviteti polovni, i da će ojačati jedinice stacionirane u istočnoj Poljskoj. Kakva vojska, takva i oprema - napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Prema njenim rečima, umesto ozbiljne analize ruskih konstruktivnih predloga o globalnoj i evropskoj bezbednosti, "kolona američkog smeća maršira Poljskom ka istočnim granicama".

BONUS VIDEO: Najnoviji ruski dron "Orion" razneo metu u paramparčad

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove